Retinol pr. 100 g | |
Levertran (Sej) | 60000 μg |
Lever, gåse, rå | 31500 μg |
Torsk, levertran | 30000 μg |
Lever, høne, rå | 18000 μg |
Lever, okse, rå | 15500 μg |
Lever, svin, rå | 14124 μg |
Lever, ande, rå | 11984 μg |
Lever, kylling, rå | 9371 μg |
Paté, pålæg | 8800 μg |
Torsk, lever, rå | 5100 μg |
Torsk, lever, konserves | 5100 μg |
Torsk, lever, røget | 5100 μg |
Lever, kalv, rå | 4800 μg |
Leverpostej | 3950 μg |
Leverpostej, fedtreduceret | 3750 μg |
Ål, rå | 1800 μg |
Ål, røget | 1800 μg |
Æg, blomme, tørret | 1028 μg |
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt | 780 μg |
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt | 780 μg |
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt | 780 μg |
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 780 μg |
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt | 780 μg |
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt | 780 μg |
Smør, saltet | 723 μg |
Smør, usaltet | 678 μg |
Krabbekløer, konserves | 650 μg |
Krabbekløer, rå | 650 μg |
Krabbe, kogt | 650 μg |
Æg, blomme, rå | 600 μg |
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 558 μg |
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 428 μg |
Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 390 μg |
Ansjos, marineret, konserves | 390 μg |
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 375 μg |
Tun i vand, konserves | 372 μg |
Tun i tomat, konserves | 372 μg |
Tun, rå | 372 μg |
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 357 μg |
Creme fraiche 38 % | 326 μg |
Esrom, 60+ | 326 μg |
Havarti, 60+ | 324 μg |
Fløde 38 %, piskefløde | 319 μg |
Flødeost, 70+ | 314 μg |
Danablu 60+ | 307 μg |
Brie, 60+ | 286 μg |
Cheddar, 50+ | 281 μg |
Mynster, 50+ | 275 μg |
Æg, hele, tørret | 270 μg |
Flødeost, 60+ | 268 μg |
Chesire, 50+ | 265 μg |
Fontina, 50+ | 261 μg |
St. Paulin, 50+ | 258 μg |
Gruyere, 45+ | 256 μg |
Parmesan, revet | 255 μg |
Wienerbrød, uspec. | 255 μg |
Mycella, 50+ | 253 μg |
Roquefort, 50+ | 251 μg |
Danablu 50+ | 251 μg |
Svenbo, 45+ | 248 μg |
Emmentaler, 45+ | 247 μg |
Kongeål (pighaj), rå | 239 μg |
Maribo, 45+ | 238 μg |
Samsø, 45+ | 237 μg |
Brie, 50+ | 236 μg |
Fynbo, 45+ | 235 μg |
Myseost, 33+ | 230 μg |
Sødmælkspulver | 228 μg |
Havarti, 45+ | 228 μg |
Fontina, 45+ | 221 μg |
Ost, fast, 45+, alle typer | 219 μg |
Esrom, 45+ | 218 μg |
Danbo, 45+ | 215 μg |
Feta, 50+ | 214 μg |
Mozzarella, 45+ | 213 μg |
Hingino, 32+ | 210 μg |
Smelteost, 45+ | 208 μg |
Parmesan, 32+ | 205 μg |
Grana, 32+ | 205 μg |
Æg, hele, rå | 204 μg |
Camembert, 50+ | 203 μg |
Elbo, 40+ | 199 μg |
Æg, and, rå | 192 μg |
Ost, fast, 40+, alle typer | 192 μg |
Camembert, 45+ | 190 μg |
Æg, gås, rå | 185 μg |
Brie, 45+ | 185 μg |
Likør, kaffe med fløde | 171 μg |
Feta, 40+ | 163 μg |
Creme fraiche 18 % | 158 μg |
Havarti, 30+ | 157 μg |
Modermælk, colostrum | 155 μg |
Fløde 18 % | 153 μg |
Nyre, svin, rå | 150 μg |
Mozzarella, 30+ | 150 μg |
Brisling, rå | 150 μg |
Samsø, 30+ | 146 μg |
Gåsefedt | 144 μg |
Sildepostej | 142 μg |
Smelteost, 30+ | 140 μg |
Maribo, 30+ | 139 μg |
Flødeis | 139 μg |
Ost, fast, 30+, alle typer | 136 μg |
Danbo, 30+ | 134 μg |
Kvark, 45+ | 131 μg |
Kvark, 45+, med vanille | 128 μg |
Skærekage, formkage, uspec. | 126 μg |
Sælkød, råt | 120 μg |
Fløde 13 % | 115 μg |
Fløde 13 % (UHT) | 113 μg |
Smelteost, 20+ | 105 μg |
Danbo, 20+ | 103 μg |
Flødechokolade med nødder | 100 μg |
Flødechokolade | 100 μg |
Is, 3. farvet | 98 μg |
Nougatis | 98 μg |
Vanilleis | 98 μg |
Ost, fast, 20+, alle typer | 93.5 μg |
Camembert, 30+ | 93.5 μg |
Laks, konserves | 90 μg |
Rygeost, 40+ | 87.6 μg |
Nyre, okse, rå | 87 μg |
Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen) | 85 μg |
Tvebakker | 84 μg |
Musling, rå | 84 μg |
Musling, kogt | 84 μg |
Krydder | 84 μg |
Nyre, kalv, rå | 80 μg |
Fløde 9 % | 77.3 μg |
Fløde 9 %, syrnet | 76.5 μg |
Creme Fraiche 9% | 75.6 μg |
Due, kød og skind, rå | 73 μg |
Fasan, kød og skind, rå | 73 μg |
Frugtkvark | 69.8 μg |
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt | 65 μg |
Kråse, kylling, rå | 65 μg |
Dressing, blue cheese | 65 μg |
Mayonnaise | 60 μg |
Modermælk, moden | 58 μg |
Østers, rå | 57 μg |
Figuraost, 10+ | 55 μg |
Makrel, røget | 53.5 μg |
Fasan, kød, rå | 53 μg |
Kyllingepølse, pålæg | 52 μg |
And, kød og skind, rå | 51 μg |
Hellefisk, røget | 51 μg |
Knækbrød, hvede-, granhamstype | 51 μg |
Makrel, rå | 50.5 μg |
Sild, marineret, i madeirasauce | 50 μg |
Hellefisk, gravad | 50 μg |
Hellefisk, rå | 50 μg |
Makrel i tomat, konserves | 48.4 μg |
Spegesild | 48 μg |
Kylling, kød og skind, grillstegt | 47 μg |
Kylling, kød og skind, friturestegt | 47 μg |
Hytteost, 20+ | 45.9 μg |
Lammekød, bov, rå | 45 μg |
Sild, høstsild, fedsild, rå | 45 μg |
Lammekød, slag, råt | 45 μg |
Lammekød, bryst, råt | 45 μg |
Rullepølse, lammekød | 45 μg |
Lammekød, kølle, med fedt, rå | 45 μg |
Lammekød, kølle, uspec., rå | 45 μg |
Fårekød, bov, rå | 45 μg |
Lammekød, kølle, afpudset, rå | 45 μg |
Lammekød, uspec., råt | 45 μg |
Fårekød, kølle, rå | 45 μg |
Lammekød, rygstykke, råt | 45 μg |
Kylling, vinge, kød og skind, rå | 44 μg |
Kylling, lår, kød og skind, rå | 42 μg |
Oksekød, uspec., fedt, råt | 42 μg |
Gaffelbidder | 42 μg |
Kogt oksebryst | 42 μg |
Oksekød, spidsbryst, råt | 40 μg |
Laks, saltet | 40 μg |
Høne, kød og skind, rå | 38 μg |
Oksekød, slag, råt | 38 μg |
Poulard, kød og skind, rå | 38 μg |
Oksekød, tværreb, råt | 37 μg |
Oksekød, tykbryst, råt | 36 μg |
Gedemælk | 35.2 μg |
Oksekød, tyndbryst, råt | 34 μg |
Helleflynder, røget | 33 μg |
Helleflynder, rå | 33 μg |
Tykmælk | 30.6 μg |
Cultura, syrnet sødmælk | 30.6 μg |
Kefir | 30.6 μg |
Sild, rå | 30.4 μg |
Ymer naturel | 30.3 μg |
Gås, kød og skind, rå | 30 μg |
Gås, kød, rå | 30 μg |
Laks, gravad | 30 μg |
A38, acidophilus tykmælk | 29.8 μg |
Sødmælk (UHT) | 29.6 μg |
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 29.2 μg |
Sødmælk, økologisk | 29.2 μg |
Yoghurt naturel | 28.5 μg |
Yoghurt med müsli | 28.1 μg |
Yoghurt med appelsinsaft | 28.1 μg |
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 28 μg |
Due, kød, rå | 28 μg |
Yoghurt med pære og banan | 27.2 μg |
Yoghurt med frugt, uspec. | 27.2 μg |
Yoghurt med peach melba | 27.2 μg |
Yoghurt med jordbær | 26.4 μg |
Oksekød, entrecote med kappe, rå | 25 μg |
Kylling, bryst, kød og skind, rå | 24 μg |
And, kød, rå | 24 μg |
Makrel, filet, naturel, konserves | 22.3 μg |
Knækbrød, hvede-, fint | 22 μg |
Musling, konserves | 21.1 μg |
Hestekød, råt | 21 μg |
Kalkunkød, hakket, råt | 20.3 μg |
Ørred, dam-, sø-, rå | 20 μg |
Reje, kogt | 20 μg |
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 19 μg |
Dressing, creme fraiche, kalorielet | 18.1 μg |
Sardin, i tomat, konserves | 18 μg |
Reje, konserves | 18 μg |
Havkat, plettet, rå | 18 μg |
Ørred, regnbue-, rå | 18 μg |
Havkat, rå | 18 μg |
Brisling (sardin), i olie, konserves | 18 μg |
Sardin, i olie, konserves | 18 μg |
Krebs, rå | 18 μg |
Brisling (sardin), i tomat, konserves | 18 μg |
Dressing, creme fraiche | 17.5 μg |
Sild, marineret, kryddersild | 17 μg |
And, brystkød, rå | 16 μg |
Kylling, kød, rå | 16 μg |
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 16 μg |
Rødspætte, rå | 16 μg |
Ylette naturel | 15.3 μg |
Cacaomælk | 15.3 μg |
Laks, rå | 15 μg |
Kippers i olie, konserves | 15 μg |
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 15 μg |
Laks, røget, udskåret | 15 μg |
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 15 μg |
Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 15 μg |
Skummetmælkspulver | 14.5 μg |
Cacaomælk (UHT) | 14.5 μg |
Ising, rå | 14.4 μg |
Brasen, rå | 14 μg |
Mælkeis, uspec. | 14 μg |
Oksekød, culotte, rå | 14 μg |
Letmælksyoghurt med saft | 13.6 μg |
Letmælk, økologisk | 13.2 μg |
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk) | 13.2 μg |
Oksekød, tykkam, rå | 13 μg |