Dressing, blue cheese - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Dressings
Dressing, blue cheese
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
3.7 %
Fedt, total
90.6 %
Kulhydrat, total
5.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2142
kJ
Protein, total
4.8
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
52.3
g
mættede fedtsyrer
9.9
g
monoumætt. fedtsyrer
12.3
g
polyumætt. fedtsyrer
27.8
g
Kulhydrat, total
7.4
g
kulhydrat, tilgængelig
7.4
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.2
g
Vand
32.3
g
Vitaminer
A-vitamin
66.3
RE
Retinol
65
μg
ß-caroten
16
μg
E-vitamin
6
aTE
alfa-tokoferol
6
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.1
mg
Niacin
1.27
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
1.17
mg
B6-vitamin
0.037
mg
Pantothensyre
0.388
mg
Folat
26
μg
B12-vitamin
0.27
μg
C-vitamin
2
mg
L-ascorbinsyre
2
mg
Mineraler
Natrium, Na
1094
mg
Kalium, K
37
mg
Calcium, Ca
81
mg
Magnesium, Mg
0
mg
Phosphor, P
74
mg
Jern, Fe
0.2
mg
Zink, Zn
0.27
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.1
g
C14:0
0.6
g
C16:0
6.5
g
C18:0
2.4
g
C16:1, n-7
0.3
g
C18:1, n-9
11.8
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
23.5
g
C18:3, n-3
3.7
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
9.9
g
Sum monoumættede
12.3
g
Sum polyumættede
27.8
g
Sum n-3 fedtsyrer
3.7
g
Sum n-6 fedtsyrer
23.5
g
Cholesterol
Cholesterol
17
mg
Aminosyrer
Isoleucin
250
mg
Leucin
430
mg
Lysin
420
mg
Methionin
130
mg
Cystin
24
mg
Phenylalanin
250
mg
Tyrosin
290
mg
Threonin
180
mg
Tryptofan
70
mg
Valin
350
mg
Arginin
160
mg
Histidin
170
mg
Alanin
150
mg
Asparaginsyre
320
mg
Glutaminsyre
1200
mg
Glycin
92
mg
Prolin
470
mg
Serin
250
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1088