Hingino, 32+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Hingino, 32+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
36.8 %
Fedt, total
62 %
Kulhydrat, total
1.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1488
kJ
Protein, total
32.8
g
total-N
5.1
g
Fedt, total
24.7
g
mættede fedtsyrer
16
g
monoumætt. fedtsyrer
6.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4
g
Vand
37.5
g
Vitaminer
A-vitamin
219
RE
Retinol
210
μg
ß-caroten
109
μg
D-vitamin
0.242
μg
D3 cholecalciferol
0.242
μg
E-vitamin
0.63
aTE
alfa-tokoferol
0.63
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.039
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.332
mg
Niacin
7.77
NE
niacin
0.271
mg
tryptofans bidrag
7.5
mg
B6-vitamin
0.091
mg
Pantothensyre
0.53
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
825
mg
Kalium, K
92
mg
Calcium, Ca
1090
mg
Magnesium, Mg
44
mg
Phosphor, P
820
mg
Jern, Fe
0.82
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
2.75
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
11
μg
Nikkel, Ni
4
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.84
g
C6:0
0.537
g
C8:0
0.35
g
C10:0
0.77
g
C12:0
0.957
g
C14:0
2.73
g
C16:0
7.31
g
C18:0
2.5
g
C14:1, n-5
0.35
g
C16:1, n-7
0.537
g
C18:1, n-9
5.49
g
C20:1, n-11
0.28
g
C18:2, n-6
0.514
g
C18:3, n-3
0.187
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
16
g
Sum monoumættede
6.65
g
Sum polyumættede
0.701
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.187
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.514
g
Transfedtsyrer, total
1.07
g
Cholesterol
Cholesterol
82
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1800
mg
Leucin
3000
mg
Lysin
2600
mg
Methionin
930
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
1700
mg
Tyrosin
1800
mg
Threonin
1100
mg
Tryptofan
450
mg
Valin
2200
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
930
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
2300
mg
Glutaminsyre
6400
mg
Glycin
670
mg
Prolin
3400
mg
Serin
1900
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0762