Rødspætte, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Saltvandsfisk

Rødspætte, rå

Pleuronectes platessa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total84.4 %
   Fedt, total15.6 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 67%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi365kJ
Protein, total18.2g
   total-N2.9g
Fedt, total1.5g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.5g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand79.3g

Vitaminer
A-vitamin16RE
   Retinol16μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin3μg
E-vitamin0.8aTE
   alfa-tokoferol0.8mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.21mg
B2-vitamin, riboflavin0.21mg
Niacin6.83NE
   niacin4mg
   tryptofans bidrag2.83mg
B6-vitamin0.314mg
Pantothensyre0.8mg
Biotin1.2μg
Folat14μg
B12-vitamin1.59μg
C-vitamin1.5mg

Mineraler
Natrium, Na92mg
Kalium, K321mg
Calcium, Ca45mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P220mg
Jern, Fe0.3mg
Kobber, Cu0.052mg
Zink, Zn0.68mg
Jod, I34μg
Mangan, Mn0.04mg
Chrom, Cr1.61μg
Selen, Se28.9μg
Nikkel, Ni4.95μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.249g
C18:00g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.249g
C18:1, n-90.249g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.249g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.249g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.249g
Sum monoumættede0.497g
Sum polyumættede0.497g
Sum n-3 fedtsyrer0.498g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin840mg
Leucin1300mg
Lysin1700mg
Methionin550mg
Cystin150mg
Phenylalanin670mg
Tyrosin610mg
Threonin790mg
Tryptofan170mg
Valin990mg
Arginin1200mg
Histidin410mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2400mg
Glycin1400mg
Prolin790mg
Serin900mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0236