Rødspætte, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Rødspætte, rå
Pleuronectes platessa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
84.4 %
Fedt, total
15.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 67%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
365
kJ
Protein, total
18.2
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
1.5
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
79.3
g
Vitaminer
A-vitamin
16
RE
Retinol
16
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
3
μg
E-vitamin
0.8
aTE
alfa-tokoferol
0.8
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.21
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.83
NE
niacin
4
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.314
mg
Pantothensyre
0.8
mg
Biotin
1.2
μg
Folat
14
μg
B12-vitamin
1.59
μg
C-vitamin
1.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
92
mg
Kalium, K
321
mg
Calcium, Ca
45
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
220
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Kobber, Cu
0.052
mg
Zink, Zn
0.68
mg
Jod, I
34
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
1.61
μg
Selen, Se
28.9
μg
Nikkel, Ni
4.95
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.249
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.249
g
C18:1, n-9
0.249
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.249
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.249
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.249
g
Sum monoumættede
0.497
g
Sum polyumættede
0.497
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.498
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
840
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
550
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
670
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
790
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
990
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
410
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
1400
mg
Prolin
790
mg
Serin
900
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0236