Fløde 18 % - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Fløde 18 %
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.7 %
Fedt, total
85.2 %
Kulhydrat, total
9.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
785
kJ
Protein, total
2.7
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
18
g
mættede fedtsyrer
11.7
g
monoumætt. fedtsyrer
4.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
4.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
74.4
g
Vitaminer
A-vitamin
160
RE
Retinol
153
μg
ß-caroten
79.2
μg
D-vitamin
0.214
μg
D3 cholecalciferol
0.214
μg
E-vitamin
0.459
aTE
alfa-tokoferol
0.459
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.035
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
0.67
NE
niacin
0.07
mg
tryptofans bidrag
0.6
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.32
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
0.44
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
40
mg
Kalium, K
140
mg
Calcium, Ca
95
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
100
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.007
mg
Zink, Zn
0.34
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.007
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
3.9
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.9
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.612
g
C6:0
0.391
g
C8:0
0.255
g
C10:0
0.561
g
C12:0
0.697
g
C14:0
1.99
g
C16:0
5.33
g
C18:0
1.82
g
C14:1, n-5
0.255
g
C16:1, n-7
0.391
g
C18:1, n-9
4
g
C20:1, n-11
0.204
g
C18:2, n-6
0.374
g
C18:3, n-3
0.136
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
11.7
g
Sum monoumættede
4.85
g
Sum polyumættede
0.51
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.136
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.374
g
Transfedtsyrer, total
0.782
g
Cholesterol
Cholesterol
59
mg
Aminosyrer
Isoleucin
160
mg
Leucin
260
mg
Lysin
240
mg
Methionin
68
mg
Cystin
21
mg
Phenylalanin
140
mg
Tyrosin
110
mg
Threonin
110
mg
Tryptofan
36
mg
Valin
190
mg
Arginin
93
mg
Histidin
76
mg
Alanin
89
mg
Asparaginsyre
220
mg
Glutaminsyre
540
mg
Glycin
55
mg
Prolin
260
mg
Serin
150
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0164