Makrel i tomat, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Makrel i tomat, konserves
Scomber scombrus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.1 %
Fedt, total
69.9 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
825
kJ
Protein, total
14.4
g
total-N
2.3
g
Fedt, total
15.5
g
mættede fedtsyrer
3.3
g
monoumætt. fedtsyrer
5.8
g
polyumætt. fedtsyrer
4.7
g
Kulhydrat, total
0.5
g
kulhydrat, tilgængelig
0.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
67.8
g
Vitaminer
A-vitamin
48.4
RE
Retinol
48.4
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
2.38
μg
D3 cholecalciferol
2.38
μg
E-vitamin
0.9
aTE
alfa-tokoferol
0.9
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
9.1
NE
niacin
6.6
mg
tryptofans bidrag
2.5
mg
B6-vitamin
0.25
mg
Pantothensyre
0.85
mg
Biotin
7
μg
Folat
19
μg
B12-vitamin
5.98
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
248
mg
Kalium, K
326
mg
Calcium, Ca
20
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
220
mg
Jern, Fe
1.1
mg
Kobber, Cu
0.15
mg
Zink, Zn
1.8
mg
Jod, I
46.8
μg
Chrom, Cr
0.684
μg
Selen, Se
31.9
μg
Nikkel, Ni
0.423
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0.5
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
1.13
g
C16:0
1.94
g
C18:0
0.272
g
C16:1, n-7
0.557
g
C18:1, n-9
1.47
g
C18:1, n-7
0.229
g
C20:1, n-11
1.33
g
C22:1, n-11
2.03
g
C24:1, n-9
0.214
g
C18:2, n-6
0.429
g
C18:3, n-3
0.257
g
C18:4, n-3
0.715
g
C20:5, n-3
0.843
g
C22:5, n-3
0.129
g
C22:6, n-3
2.3
g
Andre fedtsyrer
0.443
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.35
g
Sum monoumættede
5.83
g
Sum polyumættede
4.67
g
Sum n-3 fedtsyrer
4.25
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.429
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
75
mg
Aminosyrer
Isoleucin
690
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
1300
mg
Methionin
390
mg
Cystin
90
mg
Phenylalanin
580
mg
Tyrosin
550
mg
Threonin
650
mg
Tryptofan
150
mg
Valin
900
mg
Arginin
720
mg
Histidin
720
mg
Alanin
830
mg
Asparaginsyre
1300
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
780
mg
Prolin
530
mg
Serin
620
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0178