Samsø, 30+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Samsø, 30+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
43.2 %
Fedt, total
55.2 %
Kulhydrat, total
1.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1167
kJ
Protein, total
30.1
g
total-N
4.7
g
Fedt, total
17.2
g
mættede fedtsyrer
11.1
g
monoumætt. fedtsyrer
4.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
1.1
g
kulhydrat, tilgængelig
1.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
48.4
g
Vitaminer
A-vitamin
153
RE
Retinol
146
μg
ß-caroten
75.7
μg
D-vitamin
0.187
μg
D3 cholecalciferol
0.187
μg
E-vitamin
0.439
aTE
alfa-tokoferol
0.439
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.055
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.325
mg
Niacin
7.1
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
7
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.52
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
617
mg
Kalium, K
80.8
mg
Calcium, Ca
1050
mg
Magnesium, Mg
32.3
mg
Phosphor, P
620
mg
Jern, Fe
0.19
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4.5
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
10
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.585
g
C6:0
0.374
g
C8:0
0.244
g
C10:0
0.536
g
C12:0
0.666
g
C14:0
1.9
g
C16:0
5.09
g
C18:0
1.74
g
C14:1, n-5
0.244
g
C16:1, n-7
0.374
g
C18:1, n-9
3.82
g
C20:1, n-11
0.195
g
C18:2, n-6
0.358
g
C18:3, n-3
0.13
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
11.1
g
Sum monoumættede
4.63
g
Sum polyumættede
0.488
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.13
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.358
g
Transfedtsyrer, total
0.748
g
Cholesterol
Cholesterol
57
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1700
mg
Leucin
2800
mg
Lysin
2400
mg
Methionin
850
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
1600
mg
Tyrosin
1700
mg
Threonin
1000
mg
Tryptofan
420
mg
Valin
2000
mg
Arginin
940
mg
Histidin
850
mg
Alanin
940
mg
Asparaginsyre
2100
mg
Glutaminsyre
5900
mg
Glycin
610
mg
Prolin
3200
mg
Serin
1700
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0774