Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Æg og ægprodukter
»
Flydende æg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.9 %
Fedt, total
76.7 %
Kulhydrat, total
2.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1116
kJ
Protein, total
14
g
total-N
2.2
g
Fedt, total
23
g
mættede fedtsyrer
7
g
monoumætt. fedtsyrer
8.8
g
polyumætt. fedtsyrer
3.3
g
Kulhydrat, total
1.6
g
kulhydrat, tilgængelig
1.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
10.6
g
Vand
50.8
g
Vitaminer
A-vitamin
357
RE
Retinol
357
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
4
μg
E-vitamin
5.2
aTE
alfa-tokoferol
5.2
mg
K-vitamin
0.7
μg
B1-vitamin, thiamin
0.13
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.43
mg
Niacin
2.71
NE
niacin
0.04
mg
tryptofans bidrag
2.67
mg
B6-vitamin
0.261
mg
Pantothensyre
3.52
mg
Folat
107
μg
B12-vitamin
2.52
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
3780
mg
Kalium, K
117
mg
Calcium, Ca
114
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
431
mg
Jern, Fe
3.75
mg
Kobber, Cu
0.109
mg
Zink, Zn
2.66
mg
Selen, Se
37.7
μg
Kulhydrater
Glucose
0.3
g
Sukkerarter, ialt
0.3
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.073
g
C16:0
5.08
g
C18:0
1.82
g
C16:1, n-7
0.572
g
C18:1, n-9
8.15
g
C20:1, n-11
0.064
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.51
g
C18:3, n-3
0.064
g
C20:4, n-6
0.354
g
C20:5, n-3
0.109
g
C22:6, n-3
0.109
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.97
g
Sum monoumættede
8.79
g
Sum polyumættede
3.32
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.282
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.86
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
955
mg
Aminosyrer
Isoleucin
720
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1100
mg
Methionin
340
mg
Cystin
250
mg
Phenylalanin
610
mg
Tyrosin
630
mg
Threonin
740
mg
Tryptofan
160
mg
Valin
780
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
360
mg
Alanin
720
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
1800
mg
Glycin
430
mg
Prolin
580
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0590