Yoghurt med jordbær - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Syrnede mælkeprodukter

Yoghurt med jordbær

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total14.7 %
   Fedt, total30.9 %
   Kulhydrat, total54.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi374kJ
Protein, total3.3g
   total-N0.5g
Fedt, total3.1g
   mættede fedtsyrer2g
   monoumætt. fedtsyrer0.8g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total12.2g
   kulhydrat, tilgængelig11.7g
   tilsat sukker6.4g
   kostfibre0.5g
Alkohol0g
Aske1g
Vand81.3g

Vitaminer
A-vitamin27.5RE
   Retinol26.4μg
   ß-caroten13.6μg
D-vitamin0.091μg
   D3 cholecalciferol0.091μg
E-vitamin0.079aTE
   alfa-tokoferol0.079mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.036mg
B2-vitamin, riboflavin0.163mg
Niacin0.874NE
   niacin0.124mg
   tryptofans bidrag0.75mg
B6-vitamin0.042mg
Pantothensyre0.31mg
Biotin3.5μg
Folat17.5μg
B12-vitamin0.15μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na39.8mg
Kalium, K148mg
Calcium, Ca119mg
Magnesium, Mg11.9mg
Phosphor, P88mg
Jern, Fe0.085mg
Kobber, Cu0.01mg
Zink, Zn0.469mg
Jod, I24.3μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se1.3μg
Nikkel, Ni2.1μg

Kulhydrater
Fructose0.51g
Glucose0.44g
Lactose2.28g
Maltose0g
Saccharose6.43g
Sukkerarter, ialt10.6g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.105g
C6:00.067g
C8:00.044g
C10:00.097g
C12:00.12g
C14:00.343g
C16:00.918g
C18:00.313g
C14:1, n-50.044g
C16:1, n-70.067g
C18:1, n-90.689g
C20:1, n-110.035g
C18:2, n-60.064g
C18:3, n-30.023g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.01g
Sum monoumættede0.835g
Sum polyumættede0.087g
Sum n-3 fedtsyrer0.023g
Sum n-6 fedtsyrer0.064g
Transfedtsyrer, total0.135g

Cholesterol
Cholesterol12mg

Aminosyrer
Isoleucin180mg
Leucin320mg
Lysin300mg
Methionin83mg
Cystin22mg
Phenylalanin150mg
Tyrosin150mg
Threonin140mg
Tryptofan45mg
Valin220mg
Arginin110mg
Histidin88mg
Alanin110mg
Asparaginsyre290mg
Glutaminsyre640mg
Glycin67mg
Prolin310mg
Serin180mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0737