Yoghurt med jordbær - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Yoghurt med jordbær
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
14.7 %
Fedt, total
30.9 %
Kulhydrat, total
54.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
374
kJ
Protein, total
3.3
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
3.1
g
mættede fedtsyrer
2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
12.2
g
kulhydrat, tilgængelig
11.7
g
tilsat sukker
6.4
g
kostfibre
0.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
81.3
g
Vitaminer
A-vitamin
27.5
RE
Retinol
26.4
μg
ß-caroten
13.6
μg
D-vitamin
0.091
μg
D3 cholecalciferol
0.091
μg
E-vitamin
0.079
aTE
alfa-tokoferol
0.079
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.036
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.163
mg
Niacin
0.874
NE
niacin
0.124
mg
tryptofans bidrag
0.75
mg
B6-vitamin
0.042
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
17.5
μg
B12-vitamin
0.15
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
39.8
mg
Kalium, K
148
mg
Calcium, Ca
119
mg
Magnesium, Mg
11.9
mg
Phosphor, P
88
mg
Jern, Fe
0.085
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.469
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
2.1
μg
Kulhydrater
Fructose
0.51
g
Glucose
0.44
g
Lactose
2.28
g
Maltose
0
g
Saccharose
6.43
g
Sukkerarter, ialt
10.6
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.105
g
C6:0
0.067
g
C8:0
0.044
g
C10:0
0.097
g
C12:0
0.12
g
C14:0
0.343
g
C16:0
0.918
g
C18:0
0.313
g
C14:1, n-5
0.044
g
C16:1, n-7
0.067
g
C18:1, n-9
0.689
g
C20:1, n-11
0.035
g
C18:2, n-6
0.064
g
C18:3, n-3
0.023
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.01
g
Sum monoumættede
0.835
g
Sum polyumættede
0.087
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.023
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.064
g
Transfedtsyrer, total
0.135
g
Cholesterol
Cholesterol
12
mg
Aminosyrer
Isoleucin
180
mg
Leucin
320
mg
Lysin
300
mg
Methionin
83
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
45
mg
Valin
220
mg
Arginin
110
mg
Histidin
88
mg
Alanin
110
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
640
mg
Glycin
67
mg
Prolin
310
mg
Serin
180
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0737