Høne, kød og skind, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Hønsefugle
Høne, kød og skind, rå
Gallus domesticus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
32.5 %
Fedt, total
67.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 28%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
879
kJ
Protein, total
17.1
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
15.9
g
mættede fedtsyrer
4.5
g
monoumætt. fedtsyrer
6.6
g
polyumætt. fedtsyrer
3.4
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
65.5
g
Vitaminer
A-vitamin
38
RE
Retinol
38
μg
ß-caroten
0
μg
E-vitamin
0.3
aTE
alfa-tokoferol
0.3
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.058
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.115
mg
Niacin
9.74
NE
niacin
6.57
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.32
mg
Pantothensyre
0.885
mg
Biotin
2
μg
Folat
9
μg
B12-vitamin
0.31
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
51
mg
Kalium, K
187
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
17.4
mg
Phosphor, P
166
mg
Jern, Fe
1.01
mg
Kobber, Cu
0.136
mg
Zink, Zn
1.35
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.018
mg
Chrom, Cr
2.8
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
4
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.02
g
C14:0
0.13
g
C16:0
3.32
g
C18:0
0.9
g
C16:1, n-7
0.89
g
C18:1, n-9
5.49
g
C20:1, n-11
0.17
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
3.04
g
C18:3, n-3
0.15
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.08
g
C20:5, n-3
0.01
g
C22:5, n-3
0.01
g
C22:6, n-3
0.03
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.53
g
Sum monoumættede
6.64
g
Sum polyumættede
3.4
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.2
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.12
g
Cholesterol
Cholesterol
73
mg
Aminosyrer
Isoleucin
850
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
470
mg
Cystin
230
mg
Phenylalanin
660
mg
Tyrosin
550
mg
Threonin
710
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
820
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
490
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
850
mg
Serin
600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0098