Yoghurt med pære og banan - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Yoghurt med pære og banan
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
14.8 %
Fedt, total
32 %
Kulhydrat, total
53.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
372
kJ
Protein, total
3.3
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
3.2
g
mættede fedtsyrer
2.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
11.9
g
kulhydrat, tilgængelig
11.4
g
tilsat sukker
4.5
g
kostfibre
0.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
80.3
g
Vitaminer
A-vitamin
28.4
RE
Retinol
27.2
μg
ß-caroten
14.1
μg
D-vitamin
0.092
μg
D3 cholecalciferol
0.092
μg
E-vitamin
0.082
aTE
alfa-tokoferol
0.082
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.036
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.163
mg
Niacin
0.874
NE
niacin
0.124
mg
tryptofans bidrag
0.75
mg
B6-vitamin
0.042
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
23
μg
B12-vitamin
0.15
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
41
mg
Kalium, K
152
mg
Calcium, Ca
118
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
88
mg
Jern, Fe
0.085
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.469
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
2.1
μg
Kulhydrater
Fructose
1.36
g
Glucose
1.2
g
Lactose
2.36
g
Maltose
0
g
Saccharose
4.45
g
Sukkerarter, ialt
10.3
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.109
g
C6:0
0.07
g
C8:0
0.045
g
C10:0
0.1
g
C12:0
0.124
g
C14:0
0.354
g
C16:0
0.946
g
C18:0
0.324
g
C14:1, n-5
0.045
g
C16:1, n-7
0.07
g
C18:1, n-9
0.711
g
C20:1, n-11
0.036
g
C18:2, n-6
0.067
g
C18:3, n-3
0.024
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.07
g
Sum monoumættede
0.862
g
Sum polyumættede
0.091
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.024
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.067
g
Transfedtsyrer, total
0.139
g
Cholesterol
Cholesterol
13
mg
Aminosyrer
Isoleucin
180
mg
Leucin
320
mg
Lysin
300
mg
Methionin
83
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
45
mg
Valin
220
mg
Arginin
110
mg
Histidin
88
mg
Alanin
110
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
640
mg
Glycin
67
mg
Prolin
310
mg
Serin
180
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0739