Emmentaler, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Emmentaler, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.8 %
Fedt, total
69.1 %
Kulhydrat, total
1.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1571
kJ
Protein, total
28.1
g
total-N
4.4
g
Fedt, total
29.1
g
mættede fedtsyrer
18.8
g
monoumætt. fedtsyrer
7.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.2
g
Vand
38.6
g
Vitaminer
A-vitamin
258
RE
Retinol
247
μg
ß-caroten
128
μg
D-vitamin
0.281
μg
D3 cholecalciferol
0.281
μg
E-vitamin
0.742
aTE
alfa-tokoferol
0.742
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.5
mg
Niacin
6.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.5
mg
B6-vitamin
0.08
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.7
μg
Folat
20
μg
B12-vitamin
1.5
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
613
mg
Kalium, K
120
mg
Calcium, Ca
990
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
610
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.3
μg
Selen, Se
9.5
μg
Nikkel, Ni
4
μg
Kulhydrater
Lactose
0.06
g
Sukkerarter, ialt
0.06
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.99
g
C6:0
0.632
g
C8:0
0.412
g
C10:0
0.907
g
C12:0
1.13
g
C14:0
3.22
g
C16:0
8.61
g
C18:0
2.94
g
C14:1, n-5
0.412
g
C16:1, n-7
0.632
g
C18:1, n-9
6.46
g
C20:1, n-11
0.33
g
C18:2, n-6
0.605
g
C18:3, n-3
0.22
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
18.8
g
Sum monoumættede
7.84
g
Sum polyumættede
0.825
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.22
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.605
g
Transfedtsyrer, total
1.27
g
Cholesterol
Cholesterol
96
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1500
mg
Leucin
2600
mg
Lysin
2200
mg
Methionin
790
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
1500
mg
Tyrosin
1500
mg
Threonin
970
mg
Tryptofan
390
mg
Valin
1900
mg
Arginin
880
mg
Histidin
790
mg
Alanin
880
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
5500
mg
Glycin
570
mg
Prolin
3000
mg
Serin
1600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0764