Kvark, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød surmælksost
Kvark, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
22.8 %
Fedt, total
70.1 %
Kulhydrat, total
7.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
820
kJ
Protein, total
11.2
g
total-N
1.8
g
Fedt, total
15.4
g
mættede fedtsyrer
10
g
monoumætt. fedtsyrer
4.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
3.5
g
kulhydrat, tilgængelig
3.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
69.2
g
Vitaminer
A-vitamin
137
RE
Retinol
131
μg
ß-caroten
67.8
μg
D-vitamin
0.188
μg
D3 cholecalciferol
0.188
μg
E-vitamin
0.393
aTE
alfa-tokoferol
0.393
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
2.7
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
2.5
mg
B6-vitamin
0.06
mg
Pantothensyre
0.213
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
27
μg
B12-vitamin
0.62
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
98
mg
Kalium, K
78
mg
Calcium, Ca
230
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
190
mg
Jern, Fe
0.13
mg
Kobber, Cu
0.026
mg
Zink, Zn
0.55
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
0.15
μg
Selen, Se
4
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Lactose
3.08
g
Sukkerarter, ialt
3.08
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.524
g
C6:0
0.335
g
C8:0
0.218
g
C10:0
0.48
g
C12:0
0.597
g
C14:0
1.7
g
C16:0
4.56
g
C18:0
1.56
g
C14:1, n-5
0.218
g
C16:1, n-7
0.335
g
C18:1, n-9
3.42
g
C20:1, n-11
0.175
g
C18:2, n-6
0.32
g
C18:3, n-3
0.116
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
9.97
g
Sum monoumættede
4.15
g
Sum polyumættede
0.436
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.116
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.32
g
Transfedtsyrer, total
0.669
g
Cholesterol
Cholesterol
51
mg
Aminosyrer
Isoleucin
610
mg
Leucin
1000
mg
Lysin
900
mg
Methionin
320
mg
Cystin
40
mg
Phenylalanin
580
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
390
mg
Tryptofan
150
mg
Valin
760
mg
Arginin
350
mg
Histidin
320
mg
Alanin
350
mg
Asparaginsyre
790
mg
Glutaminsyre
2200
mg
Glycin
230
mg
Prolin
1200
mg
Serin
630
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0765