Mayonnaise - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Mayonnaiser
Mayonnaise
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.6 %
Fedt, total
99.3 %
Kulhydrat, total
0.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2980
kJ
Protein, total
1.1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
80
g
mættede fedtsyrer
6.9
g
monoumætt. fedtsyrer
43.6
g
polyumætt. fedtsyrer
25.5
g
Kulhydrat, total
0.1
g
kulhydrat, tilgængelig
0.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
16.4
g
Vitaminer
A-vitamin
60
RE
Retinol
60
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
E-vitamin
7.6
aTE
alfa-tokoferol
7.6
mg
K-vitamin
75
μg
B1-vitamin, thiamin
0.008
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
0.3
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
0.2
mg
B6-vitamin
0.1
mg
Pantothensyre
1
mg
Biotin
12
μg
Folat
14
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
597
mg
Kalium, K
34
mg
Calcium, Ca
8
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
59
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
0.4
mg
Jod, I
6
μg
Selen, Se
1.6
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.1
g
C16:0
4.39
g
C18:0
1.5
g
C20:0
0.499
g
C22:0
0.3
g
C24:0
0.1
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.2
g
C18:1, n-9
41.9
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.999
g
C22:1, n-9
0.3
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0.2
g
C18:2, n-6
18
g
C18:3, n-3
7.39
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.89
g
Sum monoumættede
43.6
g
Sum polyumættede
25.5
g
Sum n-3 fedtsyrer
7.39
g
Sum n-6 fedtsyrer
18
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
260
mg
Aminosyrer
Isoleucin
42
mg
Leucin
76
mg
Lysin
23
mg
Methionin
16
mg
Cystin
15
mg
Phenylalanin
55
mg
Tyrosin
23
mg
Threonin
26
mg
Tryptofan
12
mg
Valin
51
mg
Arginin
26
mg
Histidin
23
mg
Alanin
33
mg
Asparaginsyre
44
mg
Glutaminsyre
360
mg
Glycin
39
mg
Prolin
140
mg
Serin
51
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0184