Knækbrød, hvede-, granhamstype - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Knækbrød, hvede-, granhamstype
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.3 %
Fedt, total
14.2 %
Kulhydrat, total
72.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1572
kJ
Protein, total
13
g
total-N
2.3
g
Fedt, total
6.2
g
mættede fedtsyrer
0.9
g
monoumætt. fedtsyrer
0.5
g
polyumætt. fedtsyrer
3
g
Kulhydrat, total
71
g
kulhydrat, tilgængelig
61.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
9.5
g
Alkohol
0
g
Aske
3.2
g
Vand
7
g
Vitaminer
A-vitamin
51.6
RE
Retinol
51
μg
ß-caroten
7
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.4
aTE
alfa-tokoferol
1.4
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.3
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
2.83
NE
niacin
3
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.293
mg
Folat
111
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
484
mg
Kalium, K
480
mg
Calcium, Ca
87
mg
Magnesium, Mg
104
mg
Phosphor, P
430
mg
Jern, Fe
5
mg
Kobber, Cu
0.31
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
20.7
μg
Mangan, Mn
3.5
mg
Chrom, Cr
3.9
μg
Selen, Se
15.3
μg
Nikkel, Ni
25.6
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.4
g
Saccharose
1
g
Sukkerarter, ialt
1.6
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.012
g
C16:0
0.876
g
C18:0
0.049
g
C18:2, n-6
2.82
g
C18:3, n-3
0.178
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.937
g
Sum monoumættede
0.532
g
Sum polyumættede
3
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.178
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.82
g
Transfedtsyrer, total
0.5
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
570
mg
Leucin
960
mg
Lysin
640
mg
Methionin
250
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
640
mg
Tyrosin
300
mg
Threonin
530
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
820
mg
Arginin
710
mg
Histidin
320
mg
Alanin
660
mg
Asparaginsyre
1000
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
590
mg
Prolin
1300
mg
Serin
660
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1018