Oksekød, tyndbov + mellembov, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
37.7 %
Fedt, total
62.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
852
kJ
Protein, total
19.2
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
14.2
g
mættede fedtsyrer
6
g
monoumætt. fedtsyrer
6.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
65.6
g
Vitaminer
A-vitamin
15
RE
Retinol
15
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.6
μg
E-vitamin
0.452
aTE
alfa-tokoferol
0.452
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.043
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
9.37
NE
niacin
5.7
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.45
mg
Pantothensyre
0.74
mg
Biotin
0
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
69
mg
Kalium, K
309
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2
mg
Kobber, Cu
0.071
mg
Zink, Zn
4.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.427
g
C15:0
0.08
g
C16:0
3.59
g
C17:0
0.16
g
C18:0
1.74
g
C14:1, n-5
0.2
g
C16:1, n-7
0.841
g
C18:1, n-9
5.61
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.267
g
C18:3, n-3
0.174
g
C20:4, n-6
0.133
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.99
g
Sum monoumættede
6.78
g
Sum polyumættede
0.574
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.174
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.4
g
Transfedtsyrer, total
0.4
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
920
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
460
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
740
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
800
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
980
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
650
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
860
mg
Serin
770
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0434