Sardin, i olie, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Sardin, i olie, konserves
Clupeidae
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
48.9 %
Fedt, total
51.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
844
kJ
Protein, total
24.6
g
total-N
3.9
g
Fedt, total
11.5
g
mættede fedtsyrer
2.1
g
monoumætt. fedtsyrer
3.4
g
polyumætt. fedtsyrer
5.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.4
g
Vand
59.6
g
Vitaminer
A-vitamin
18
RE
Retinol
18
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
12
μg
E-vitamin
1.7
aTE
alfa-tokoferol
1.7
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.1
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
9.13
NE
niacin
5.3
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.85
mg
Biotin
4
μg
Folat
16
μg
B12-vitamin
11.5
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
329
mg
Kalium, K
353
mg
Calcium, Ca
420
mg
Magnesium, Mg
39
mg
Phosphor, P
450
mg
Jern, Fe
2
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
25
μg
Mangan, Mn
0.15
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
35
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.108
g
C15:0
0.048
g
C16:0
1.51
g
C18:0
0.43
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.108
g
C18:1, n-9
3.34
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
4.31
g
C18:3, n-3
0.538
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.108
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.215
g
Andre fedtsyrer
0.108
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.09
g
Sum monoumættede
3.44
g
Sum polyumættede
5.17
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.861
g
Sum n-6 fedtsyrer
4.31
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
80
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
710
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
980
mg
Tyrosin
750
mg
Threonin
950
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1300
mg
Arginin
1400
mg
Histidin
980
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2200
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1400
mg
Prolin
910
mg
Serin
980
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0240