Sardin, i olie, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Sardin, i olie, konserves

Clupeidae
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total48.9 %
   Fedt, total51.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi844kJ
Protein, total24.6g
   total-N3.9g
Fedt, total11.5g
   mættede fedtsyrer2.1g
   monoumætt. fedtsyrer3.4g
   polyumætt. fedtsyrer5.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske3.4g
Vand59.6g

Vitaminer
A-vitamin18RE
   Retinol18μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin12μg
E-vitamin1.7aTE
   alfa-tokoferol1.7mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.1mg
B2-vitamin, riboflavin0.17mg
Niacin9.13NE
   niacin5.3mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre0.85mg
Biotin4μg
Folat16μg
B12-vitamin11.5μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na329mg
Kalium, K353mg
Calcium, Ca420mg
Magnesium, Mg39mg
Phosphor, P450mg
Jern, Fe2mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn2.2mg
Jod, I25μg
Mangan, Mn0.15mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se35μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.108g
C15:00.048g
C16:01.51g
C18:00.43g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.108g
C18:1, n-93.34g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-64.31g
C18:3, n-30.538g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.108g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.215g
Andre fedtsyrer0.108g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.09g
Sum monoumættede3.44g
Sum polyumættede5.17g
Sum n-3 fedtsyrer0.861g
Sum n-6 fedtsyrer4.31g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol80mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin1700mg
Lysin1700mg
Methionin710mg
Cystin160mg
Phenylalanin980mg
Tyrosin750mg
Threonin950mg
Tryptofan230mg
Valin1300mg
Arginin1400mg
Histidin980mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2200mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin1400mg
Prolin910mg
Serin980mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0240