Yoghurt naturel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Yoghurt naturel
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.3 %
Fedt, total
51.4 %
Kulhydrat, total
24.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
262
kJ
Protein, total
3.8
g
total-N
0.6
g
Fedt, total
3.6
g
mættede fedtsyrer
2.3
g
monoumætt. fedtsyrer
1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
3.8
g
kulhydrat, tilgængelig
3.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
87.9
g
Vitaminer
A-vitamin
29.8
RE
Retinol
28.5
μg
ß-caroten
16
μg
D-vitamin
0.101
μg
D3 cholecalciferol
0.101
μg
E-vitamin
0.092
aTE
alfa-tokoferol
0.092
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.042
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.175
mg
Niacin
0.962
NE
niacin
0.095
mg
tryptofans bidrag
0.867
mg
B6-vitamin
0.038
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
21
μg
B12-vitamin
0.25
μg
C-vitamin
0.2
mg
Mineraler
Natrium, Na
46.6
mg
Kalium, K
146
mg
Calcium, Ca
136
mg
Magnesium, Mg
11.7
mg
Phosphor, P
99
mg
Jern, Fe
0.058
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.469
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.83
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
2.49
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.63
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.122
g
C6:0
0.078
g
C8:0
0.051
g
C10:0
0.112
g
C12:0
0.139
g
C14:0
0.396
g
C16:0
1.06
g
C18:0
0.361
g
C14:1, n-5
0.051
g
C16:1, n-7
0.078
g
C18:1, n-9
0.795
g
C20:1, n-11
0.041
g
C18:2, n-6
0.074
g
C18:3, n-3
0.027
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.32
g
Sum monoumættede
0.965
g
Sum polyumættede
0.101
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.027
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.074
g
Transfedtsyrer, total
0.157
g
Cholesterol
Cholesterol
14
mg
Aminosyrer
Isoleucin
200
mg
Leucin
360
mg
Lysin
340
mg
Methionin
95
mg
Cystin
25
mg
Phenylalanin
170
mg
Tyrosin
170
mg
Threonin
160
mg
Tryptofan
52
mg
Valin
260
mg
Arginin
130
mg
Histidin
100
mg
Alanin
130
mg
Asparaginsyre
330
mg
Glutaminsyre
740
mg
Glycin
77
mg
Prolin
360
mg
Serin
210
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0333