Yoghurt naturel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Syrnede mælkeprodukter

Yoghurt naturel

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.3 %
   Fedt, total51.4 %
   Kulhydrat, total24.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi262kJ
Protein, total3.8g
   total-N0.6g
Fedt, total3.6g
   mættede fedtsyrer2.3g
   monoumætt. fedtsyrer1g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total3.8g
   kulhydrat, tilgængelig3.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand87.9g

Vitaminer
A-vitamin29.8RE
   Retinol28.5μg
   ß-caroten16μg
D-vitamin0.101μg
   D3 cholecalciferol0.101μg
E-vitamin0.092aTE
   alfa-tokoferol0.092mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.042mg
B2-vitamin, riboflavin0.175mg
Niacin0.962NE
   niacin0.095mg
   tryptofans bidrag0.867mg
B6-vitamin0.038mg
Pantothensyre0.31mg
Biotin3.5μg
Folat21μg
B12-vitamin0.25μg
C-vitamin0.2mg

Mineraler
Natrium, Na46.6mg
Kalium, K146mg
Calcium, Ca136mg
Magnesium, Mg11.7mg
Phosphor, P99mg
Jern, Fe0.058mg
Kobber, Cu0.01mg
Zink, Zn0.469mg
Jod, I24.3μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se1.83μg
Nikkel, Ni1μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose2.49g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt3.63g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.122g
C6:00.078g
C8:00.051g
C10:00.112g
C12:00.139g
C14:00.396g
C16:01.06g
C18:00.361g
C14:1, n-50.051g
C16:1, n-70.078g
C18:1, n-90.795g
C20:1, n-110.041g
C18:2, n-60.074g
C18:3, n-30.027g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.32g
Sum monoumættede0.965g
Sum polyumættede0.101g
Sum n-3 fedtsyrer0.027g
Sum n-6 fedtsyrer0.074g
Transfedtsyrer, total0.157g

Cholesterol
Cholesterol14mg

Aminosyrer
Isoleucin200mg
Leucin360mg
Lysin340mg
Methionin95mg
Cystin25mg
Phenylalanin170mg
Tyrosin170mg
Threonin160mg
Tryptofan52mg
Valin260mg
Arginin130mg
Histidin100mg
Alanin130mg
Asparaginsyre330mg
Glutaminsyre740mg
Glycin77mg
Prolin360mg
Serin210mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0333