Lever, kalv, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Indmad

Lever, kalv, rå

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total64 %
   Fedt, total22.6 %
   Kulhydrat, total13.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 7%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi502kJ
Protein, total19g
   total-N3g
Fedt, total3g
   mættede fedtsyrer1g
   monoumætt. fedtsyrer0.8g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total4g
   kulhydrat, tilgængelig4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.4g
Vand73g

Vitaminer
A-vitamin4813RE
   Retinol4800μg
   ß-caroten160μg
D-vitamin0.25μg
E-vitamin1aTE
   alfa-tokoferol1mg
K-vitamin27μg
B1-vitamin, thiamin0.18mg
B2-vitamin, riboflavin2.15mg
Niacin19.7NE
   niacin15mg
   tryptofans bidrag4.67mg
B6-vitamin0.9mg
Pantothensyre8mg
Biotin39μg
Folat1701μg
B12-vitamin60μg
C-vitamin18mg

Mineraler
Natrium, Na74mg
Kalium, K279mg
Calcium, Ca4.37mg
Magnesium, Mg16mg
Phosphor, P330mg
Jern, Fe5mg
Kobber, Cu2.35mg
Zink, Zn3.7mg
Jod, I4.3μg
Mangan, Mn0.32mg
Chrom, Cr0.493μg
Selen, Se30μg
Nikkel, Ni1.14μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse4.6g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.048g
C16:00.571g
C18:00.381g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.095g
C18:1, n-90.667g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.143g
C18:3, n-30.048g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.048g
C22:5, n-30.048g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede1g
Sum monoumættede0.762g
Sum polyumættede0.428g
Sum n-3 fedtsyrer0.144g
Sum n-6 fedtsyrer0.143g
Transfedtsyrer, total0.085g

Cholesterol
Cholesterol300mg

Aminosyrer
Isoleucin820mg
Leucin1600mg
Lysin1400mg
Methionin330mg
Cystin150mg
Phenylalanin910mg
Tyrosin640mg
Threonin820mg
Tryptofan280mg
Valin1200mg
Arginin1100mg
Histidin520mg
Alanin1000mg
Asparaginsyre1600mg
Glutaminsyre2200mg
Glycin1000mg
Prolin940mg
Serin970mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0144