Lever, kalv, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Indmad
Lever, kalv, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
64 %
Fedt, total
22.6 %
Kulhydrat, total
13.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 7%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
502
kJ
Protein, total
19
g
total-N
3
g
Fedt, total
3
g
mættede fedtsyrer
1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
4
g
kulhydrat, tilgængelig
4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
73
g
Vitaminer
A-vitamin
4813
RE
Retinol
4800
μg
ß-caroten
160
μg
D-vitamin
0.25
μg
E-vitamin
1
aTE
alfa-tokoferol
1
mg
K-vitamin
27
μg
B1-vitamin, thiamin
0.18
mg
B2-vitamin, riboflavin
2.15
mg
Niacin
19.7
NE
niacin
15
mg
tryptofans bidrag
4.67
mg
B6-vitamin
0.9
mg
Pantothensyre
8
mg
Biotin
39
μg
Folat
1701
μg
B12-vitamin
60
μg
C-vitamin
18
mg
Mineraler
Natrium, Na
74
mg
Kalium, K
279
mg
Calcium, Ca
4.37
mg
Magnesium, Mg
16
mg
Phosphor, P
330
mg
Jern, Fe
5
mg
Kobber, Cu
2.35
mg
Zink, Zn
3.7
mg
Jod, I
4.3
μg
Mangan, Mn
0.32
mg
Chrom, Cr
0.493
μg
Selen, Se
30
μg
Nikkel, Ni
1.14
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
4.6
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.048
g
C16:0
0.571
g
C18:0
0.381
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.095
g
C18:1, n-9
0.667
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.143
g
C18:3, n-3
0.048
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.048
g
C22:5, n-3
0.048
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1
g
Sum monoumættede
0.762
g
Sum polyumættede
0.428
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.144
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.143
g
Transfedtsyrer, total
0.085
g
Cholesterol
Cholesterol
300
mg
Aminosyrer
Isoleucin
820
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
330
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
910
mg
Tyrosin
640
mg
Threonin
820
mg
Tryptofan
280
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
520
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2200
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
940
mg
Serin
970
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0144