Fynbo, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Fynbo, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.2 %
Fedt, total
69.8 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1480
kJ
Protein, total
25.9
g
total-N
4.1
g
Fedt, total
27.7
g
mættede fedtsyrer
17.9
g
monoumætt. fedtsyrer
7.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
42.1
g
Vitaminer
A-vitamin
246
RE
Retinol
235
μg
ß-caroten
122
μg
D-vitamin
0.272
μg
D3 cholecalciferol
0.272
μg
E-vitamin
0.706
aTE
alfa-tokoferol
0.706
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
6.1
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
735
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
910
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
500
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
9
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.942
g
C6:0
0.602
g
C8:0
0.393
g
C10:0
0.864
g
C12:0
1.07
g
C14:0
3.06
g
C16:0
8.19
g
C18:0
2.8
g
C14:1, n-5
0.393
g
C16:1, n-7
0.602
g
C18:1, n-9
6.15
g
C20:1, n-11
0.314
g
C18:2, n-6
0.576
g
C18:3, n-3
0.209
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
17.9
g
Sum monoumættede
7.46
g
Sum polyumættede
0.785
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.209
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.576
g
Transfedtsyrer, total
1.2
g
Cholesterol
Cholesterol
91
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1400
mg
Leucin
2400
mg
Lysin
2100
mg
Methionin
730
mg
Cystin
93
mg
Phenylalanin
1300
mg
Tyrosin
1400
mg
Threonin
890
mg
Tryptofan
360
mg
Valin
1700
mg
Arginin
810
mg
Histidin
730
mg
Alanin
810
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
5100
mg
Glycin
530
mg
Prolin
2700
mg
Serin
1500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0768