Esrom, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Esrom, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.3 %
Fedt, total
69.6 %
Kulhydrat, total
1.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1378
kJ
Protein, total
24.2
g
total-N
3.8
g
Fedt, total
25.7
g
mættede fedtsyrer
16.6
g
monoumætt. fedtsyrer
6.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.2
g
Vand
45.9
g
Vitaminer
A-vitamin
228
RE
Retinol
218
μg
ß-caroten
113
μg
D-vitamin
0.258
μg
D3 cholecalciferol
0.258
μg
E-vitamin
0.655
aTE
alfa-tokoferol
0.655
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
5.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.5
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
755
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
810
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
500
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.874
g
C6:0
0.559
g
C8:0
0.364
g
C10:0
0.801
g
C12:0
0.996
g
C14:0
2.84
g
C16:0
7.6
g
C18:0
2.6
g
C14:1, n-5
0.364
g
C16:1, n-7
0.559
g
C18:1, n-9
5.71
g
C20:1, n-11
0.291
g
C18:2, n-6
0.534
g
C18:3, n-3
0.194
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
16.6
g
Sum monoumættede
6.92
g
Sum polyumættede
0.728
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.194
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.534
g
Transfedtsyrer, total
1.12
g
Cholesterol
Cholesterol
85
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
2200
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
680
mg
Cystin
87
mg
Phenylalanin
1300
mg
Tyrosin
1300
mg
Threonin
830
mg
Tryptofan
330
mg
Valin
1600
mg
Arginin
760
mg
Histidin
680
mg
Alanin
760
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
4700
mg
Glycin
490
mg
Prolin
2500
mg
Serin
1400
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0783