Yoghurt med appelsinsaft - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Yoghurt med appelsinsaft
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
15.1 %
Fedt, total
32.7 %
Kulhydrat, total
52.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
376
kJ
Protein, total
3.4
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
3.3
g
mættede fedtsyrer
2.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
11.8
g
kulhydrat, tilgængelig
11.3
g
tilsat sukker
5.9
g
kostfibre
0.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
80.1
g
Vitaminer
A-vitamin
29.3
RE
Retinol
28.1
μg
ß-caroten
14.5
μg
D-vitamin
0.093
μg
D3 cholecalciferol
0.093
μg
E-vitamin
0.084
aTE
alfa-tokoferol
0.084
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.044
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.162
mg
Niacin
0.932
NE
niacin
0.165
mg
tryptofans bidrag
0.767
mg
B6-vitamin
0.048
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
23
μg
B12-vitamin
0.12
μg
C-vitamin
1.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
41
mg
Kalium, K
165
mg
Calcium, Ca
116
mg
Magnesium, Mg
12.5
mg
Phosphor, P
88
mg
Jern, Fe
0.085
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.469
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
2.1
μg
Kulhydrater
Fructose
0.88
g
Glucose
0.83
g
Lactose
2.52
g
Maltose
0
g
Saccharose
5.93
g
Sukkerarter, ialt
11.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.112
g
C6:0
0.072
g
C8:0
0.047
g
C10:0
0.103
g
C12:0
0.128
g
C14:0
0.365
g
C16:0
0.976
g
C18:0
0.334
g
C14:1, n-5
0.047
g
C16:1, n-7
0.072
g
C18:1, n-9
0.733
g
C20:1, n-11
0.037
g
C18:2, n-6
0.069
g
C18:3, n-3
0.025
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.14
g
Sum monoumættede
0.889
g
Sum polyumættede
0.094
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.025
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.069
g
Transfedtsyrer, total
0.143
g
Cholesterol
Cholesterol
13
mg
Aminosyrer
Isoleucin
180
mg
Leucin
330
mg
Lysin
300
mg
Methionin
85
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
160
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
46
mg
Valin
230
mg
Arginin
120
mg
Histidin
91
mg
Alanin
110
mg
Asparaginsyre
300
mg
Glutaminsyre
660
mg
Glycin
69
mg
Prolin
320
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0745