Letmælksyoghurt med saft - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Letmælksyoghurt med saft
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
17.9 %
Fedt, total
19.4 %
Kulhydrat, total
62.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
312
kJ
Protein, total
3.3
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
1.6
g
mættede fedtsyrer
1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
11.6
g
kulhydrat, tilgængelig
11.6
g
tilsat sukker
4
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
82.6
g
Vitaminer
A-vitamin
14.2
RE
Retinol
13.6
μg
ß-caroten
7.04
μg
D-vitamin
0.08
μg
D3 cholecalciferol
0.08
μg
E-vitamin
0.041
aTE
alfa-tokoferol
0.041
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.042
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.171
mg
Niacin
0.872
NE
niacin
0.122
mg
tryptofans bidrag
0.75
mg
B6-vitamin
0.042
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
12
μg
B12-vitamin
0.2
μg
C-vitamin
0.2
mg
Mineraler
Natrium, Na
46.6
mg
Kalium, K
146
mg
Calcium, Ca
105
mg
Magnesium, Mg
11.7
mg
Phosphor, P
99
mg
Jern, Fe
0.05
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.469
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Fructose
0.9
g
Glucose
0.8
g
Lactose
2.5
g
Saccharose
6
g
Sukkerarter, ialt
10.2
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.054
g
C6:0
0.035
g
C8:0
0.023
g
C10:0
0.05
g
C12:0
0.062
g
C14:0
0.176
g
C16:0
0.472
g
C18:0
0.161
g
C14:1, n-5
0.023
g
C16:1, n-7
0.035
g
C18:1, n-9
0.354
g
C20:1, n-11
0.018
g
C18:2, n-6
0.033
g
C18:3, n-3
0.012
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.03
g
Sum monoumættede
0.43
g
Sum polyumættede
0.045
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.012
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.033
g
Transfedtsyrer, total
0.07
g
Cholesterol
Cholesterol
6
mg
Aminosyrer
Isoleucin
180
mg
Leucin
320
mg
Lysin
300
mg
Methionin
83
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
45
mg
Valin
220
mg
Arginin
110
mg
Histidin
88
mg
Alanin
110
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
640
mg
Glycin
67
mg
Prolin
310
mg
Serin
180
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0334