Lever, okse, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Indmad
Lever, okse, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
64.4 %
Fedt, total
21.3 %
Kulhydrat, total
14.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 8%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
533
kJ
Protein, total
20.3
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
3
g
mættede fedtsyrer
1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
4.5
g
kulhydrat, tilgængelig
4.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
72
g
Vitaminer
A-vitamin
15579
RE
Retinol
15500
μg
ß-caroten
951
μg
D-vitamin
0.13
μg
E-vitamin
0.42
aTE
alfa-tokoferol
0.42
mg
K-vitamin
104
μg
B1-vitamin, thiamin
0.17
mg
B2-vitamin, riboflavin
3
mg
Niacin
22
NE
niacin
17
mg
tryptofans bidrag
5
mg
B6-vitamin
1
mg
Pantothensyre
7.7
mg
Biotin
33
μg
Folat
2300
μg
B12-vitamin
110
μg
C-vitamin
23
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
300
mg
Calcium, Ca
4.15
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
348
mg
Jern, Fe
6.05
mg
Kobber, Cu
6.4
mg
Zink, Zn
3.7
mg
Jod, I
4.3
μg
Mangan, Mn
0.38
mg
Chrom, Cr
5.1
μg
Selen, Se
37.4
μg
Nikkel, Ni
3.48
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
5
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.211
g
C18:0
0.74
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.317
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.317
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0.106
g
C22:6, n-3
0.106
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.951
g
Sum monoumættede
0.317
g
Sum polyumættede
0.952
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.212
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.317
g
Cholesterol
Cholesterol
300
mg
Aminosyrer
Isoleucin
880
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
360
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
970
mg
Tyrosin
680
mg
Threonin
880
mg
Tryptofan
300
mg
Valin
1300
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
550
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
1000
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0145