Fløde 13 % - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Fløde 13 %
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
7.7 %
Fedt, total
80.3 %
Kulhydrat, total
12 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
625
kJ
Protein, total
2.9
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
13.5
g
mættede fedtsyrer
8.6
g
monoumætt. fedtsyrer
3.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
4.5
g
kulhydrat, tilgængelig
4.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
78.5
g
Vitaminer
A-vitamin
119
RE
Retinol
115
μg
ß-caroten
59.3
μg
D-vitamin
0.179
μg
D3 cholecalciferol
0.179
μg
E-vitamin
0.344
aTE
alfa-tokoferol
0.344
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.036
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.187
mg
Niacin
0.73
NE
niacin
0.08
mg
tryptofans bidrag
0.65
mg
B6-vitamin
0.047
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
12
μg
B12-vitamin
0.37
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
39
mg
Kalium, K
136
mg
Calcium, Ca
104
mg
Magnesium, Mg
10.7
mg
Phosphor, P
79
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.007
mg
Zink, Zn
0.37
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.007
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.29
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
3.95
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.95
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.435
g
C6:0
0.435
g
C8:0
0.218
g
C10:0
0.435
g
C12:0
0.435
g
C14:0
1.31
g
C16:0
3.81
g
C18:0
1.52
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.218
g
C16:1, n-7
0.218
g
C18:1, n-9
3.27
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.109
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.218
g
C18:3, n-3
0.109
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.6
g
Sum monoumættede
3.81
g
Sum polyumættede
0.327
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.109
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.218
g
Transfedtsyrer, total
0.586
g
Cholesterol
Cholesterol
44
mg
Aminosyrer
Isoleucin
170
mg
Leucin
280
mg
Lysin
260
mg
Methionin
73
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
120
mg
Threonin
120
mg
Tryptofan
39
mg
Valin
200
mg
Arginin
100
mg
Histidin
82
mg
Alanin
96
mg
Asparaginsyre
240
mg
Glutaminsyre
580
mg
Glycin
59
mg
Prolin
280
mg
Serin
160
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0165