Letmælk, økologisk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Letmælk, økologisk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.2 %
Fedt, total
29.9 %
Kulhydrat, total
40.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
202
kJ
Protein, total
3.5
g
total-N
0.6
g
Fedt, total
1.6
g
mættede fedtsyrer
1.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
4.9
g
kulhydrat, tilgængelig
4.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
89.3
g
Vitaminer
A-vitamin
13.8
RE
Retinol
13.2
μg
ß-caroten
7.04
μg
D-vitamin
0.085
μg
D3 cholecalciferol
0.085
μg
E-vitamin
0.041
aTE
alfa-tokoferol
0.041
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.047
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.176
mg
Niacin
0.88
NE
niacin
0.097
mg
tryptofans bidrag
0.783
mg
B6-vitamin
0.048
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
11.5
μg
B12-vitamin
0.49
μg
C-vitamin
1.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
43.4
mg
Kalium, K
153
mg
Calcium, Ca
122
mg
Magnesium, Mg
11.8
mg
Phosphor, P
96
mg
Jern, Fe
0.031
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.414
mg
Jod, I
9
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.4
μg
Nikkel, Ni
0.667
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
4.72
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
4.72
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.1
g
C6:0
0.1
g
C8:0
0.1
g
C10:0
0.1
g
C12:0
0.1
g
C14:0
0.1
g
C16:0
0.403
g
C18:0
0.201
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.302
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.21
g
Sum monoumættede
0.302
g
Sum polyumættede
0
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0.07
g
Cholesterol
Cholesterol
6
mg
Aminosyrer
Isoleucin
200
mg
Leucin
340
mg
Lysin
310
mg
Methionin
88
mg
Cystin
27
mg
Phenylalanin
180
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
150
mg
Tryptofan
47
mg
Valin
240
mg
Arginin
120
mg
Histidin
99
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
700
mg
Glycin
72
mg
Prolin
340
mg
Serin
200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1473