Knækbrød, hvede-, fint - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Knækbrød, hvede-, fint
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.9 %
Fedt, total
15.7 %
Kulhydrat, total
73.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1670
kJ
Protein, total
11.1
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
7.1
g
mættede fedtsyrer
0.7
g
monoumætt. fedtsyrer
2.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.8
g
Kulhydrat, total
74.4
g
kulhydrat, tilgængelig
69.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
5.1
g
Alkohol
0
g
Aske
1.9
g
Vand
5.5
g
Vitaminer
A-vitamin
22.6
RE
Retinol
22
μg
ß-caroten
7
μg
D-vitamin
0.25
μg
E-vitamin
0.64
aTE
alfa-tokoferol
0.64
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.3
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.18
mg
Niacin
2.33
NE
niacin
4.8
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.293
mg
Folat
128
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
484
mg
Kalium, K
480
mg
Calcium, Ca
87
mg
Magnesium, Mg
104
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
5
mg
Kobber, Cu
0.31
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
1.9
μg
Mangan, Mn
3.5
mg
Chrom, Cr
3.9
μg
Selen, Se
2.3
μg
Nikkel, Ni
52.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.4
g
Saccharose
1
g
Sukkerarter, ialt
1.6
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.396
g
C18:0
0.297
g
C20:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
2.28
g
C18:2, n-6
1.39
g
C18:3, n-3
0.396
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.693
g
Sum monoumættede
2.28
g
Sum polyumættede
1.78
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.396
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.39
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
490
mg
Leucin
820
mg
Lysin
550
mg
Methionin
210
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
550
mg
Tyrosin
250
mg
Threonin
450
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
700
mg
Arginin
600
mg
Histidin
270
mg
Alanin
570
mg
Asparaginsyre
900
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
510
mg
Prolin
1100
mg
Serin
570
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0533