Havarti, 60+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Havarti, 60+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
18.3 %
Fedt, total
80.1 %
Kulhydrat, total
1.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1770
kJ
Protein, total
19.5
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
38.1
g
mættede fedtsyrer
24.7
g
monoumætt. fedtsyrer
10.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
1.7
g
kulhydrat, tilgængelig
1.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.5
g
Vand
37.2
g
Vitaminer
A-vitamin
338
RE
Retinol
324
μg
ß-caroten
168
μg
D-vitamin
0.357
μg
D3 cholecalciferol
0.357
μg
E-vitamin
0.972
aTE
alfa-tokoferol
0.972
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
4.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
4.5
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
676
mg
Kalium, K
54.5
mg
Calcium, Ca
498
mg
Magnesium, Mg
21.6
mg
Phosphor, P
400
mg
Jern, Fe
0.18
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
3.3
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.3
g
C6:0
0.828
g
C8:0
0.54
g
C10:0
1.19
g
C12:0
1.48
g
C14:0
4.21
g
C16:0
11.3
g
C18:0
3.85
g
C14:1, n-5
0.54
g
C16:1, n-7
0.828
g
C18:1, n-9
8.46
g
C20:1, n-11
0.432
g
C18:2, n-6
0.792
g
C18:3, n-3
0.288
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
24.7
g
Sum monoumættede
10.3
g
Sum polyumættede
1.08
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.288
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.792
g
Transfedtsyrer, total
1.66
g
Cholesterol
Cholesterol
126
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1800
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
550
mg
Cystin
70
mg
Phenylalanin
1000
mg
Tyrosin
1100
mg
Threonin
670
mg
Tryptofan
270
mg
Valin
1300
mg
Arginin
610
mg
Histidin
550
mg
Alanin
610
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
3800
mg
Glycin
400
mg
Prolin
2000
mg
Serin
1100
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0779