Svenbo, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Svenbo, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.4 %
Fedt, total
69.6 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1565
kJ
Protein, total
27.6
g
total-N
4.3
g
Fedt, total
29.2
g
mættede fedtsyrer
18.9
g
monoumætt. fedtsyrer
7.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.1
g
Vand
39.1
g
Vitaminer
A-vitamin
259
RE
Retinol
248
μg
ß-caroten
128
μg
D-vitamin
0.282
μg
D3 cholecalciferol
0.282
μg
E-vitamin
0.745
aTE
alfa-tokoferol
0.745
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
6.43
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.33
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
550
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
1140
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
580
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
9.5
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.993
g
C6:0
0.635
g
C8:0
0.414
g
C10:0
0.911
g
C12:0
1.13
g
C14:0
3.23
g
C16:0
8.64
g
C18:0
2.95
g
C14:1, n-5
0.414
g
C16:1, n-7
0.635
g
C18:1, n-9
6.49
g
C20:1, n-11
0.331
g
C18:2, n-6
0.607
g
C18:3, n-3
0.221
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
18.9
g
Sum monoumættede
7.87
g
Sum polyumættede
0.828
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.221
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.607
g
Transfedtsyrer, total
1.27
g
Cholesterol
Cholesterol
96
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1500
mg
Leucin
2600
mg
Lysin
2200
mg
Methionin
780
mg
Cystin
99
mg
Phenylalanin
1400
mg
Tyrosin
1500
mg
Threonin
950
mg
Tryptofan
380
mg
Valin
1900
mg
Arginin
870
mg
Histidin
780
mg
Alanin
870
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
5400
mg
Glycin
560
mg
Prolin
2900
mg
Serin
1600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0772