Frugtkvark - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød surmælksost
Frugtkvark
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.7 %
Fedt, total
44.5 %
Kulhydrat, total
38.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
693
kJ
Protein, total
6.9
g
total-N
1.1
g
Fedt, total
8.2
g
mættede fedtsyrer
5.4
g
monoumætt. fedtsyrer
2.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
16
g
kulhydrat, tilgængelig
16
g
tilsat sukker
13.3
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
68.7
g
Vitaminer
A-vitamin
72.8
RE
Retinol
69.8
μg
ß-caroten
36.1
μg
D-vitamin
0.116
μg
D3 cholecalciferol
0.116
μg
E-vitamin
0.209
aTE
alfa-tokoferol
0.209
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.029
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.184
mg
Niacin
1.7
NE
niacin
0.163
mg
tryptofans bidrag
1.53
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.157
mg
Biotin
0.999
μg
Folat
15.8
μg
B12-vitamin
0.428
μg
C-vitamin
1.91
mg
Mineraler
Natrium, Na
110
mg
Kalium, K
62.2
mg
Calcium, Ca
154
mg
Magnesium, Mg
7.96
mg
Phosphor, P
136
mg
Jern, Fe
0.156
mg
Kobber, Cu
0.017
mg
Zink, Zn
0.355
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.328
μg
Selen, Se
2.3
μg
Nikkel, Ni
1.59
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
2.28
g
Maltose
0
g
Saccharose
5
g
Sukkerarter, ialt
7.27
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.295
g
C6:0
0.3
g
C8:0
0.147
g
C10:0
0.263
g
C12:0
0.212
g
C14:0
0.833
g
C16:0
2.39
g
C18:0
0.891
g
C20:0
0.023
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.101
g
C16:1, n-7
0.134
g
C18:1, n-9
1.91
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.063
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.163
g
C18:3, n-3
0.04
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.35
g
Sum monoumættede
2.21
g
Sum polyumættede
0.203
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.04
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.163
g
Transfedtsyrer, total
0.357
g
Cholesterol
Cholesterol
28.6
mg
Aminosyrer
Isoleucin
380
mg
Leucin
640
mg
Lysin
550
mg
Methionin
200
mg
Cystin
27
mg
Phenylalanin
360
mg
Tyrosin
370
mg
Threonin
240
mg
Tryptofan
92
mg
Valin
470
mg
Arginin
220
mg
Histidin
200
mg
Alanin
220
mg
Asparaginsyre
490
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
140
mg
Prolin
750
mg
Serin
390
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1300