Flødeost, 60+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød løbeost
Flødeost, 60+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.3 %
Fedt, total
84.7 %
Kulhydrat, total
3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1381
kJ
Protein, total
10.2
g
total-N
1.6
g
Fedt, total
31.5
g
mættede fedtsyrer
20.4
g
monoumætt. fedtsyrer
8.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
2.5
g
kulhydrat, tilgængelig
2.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
54.4
g
Vitaminer
A-vitamin
279
RE
Retinol
268
μg
ß-caroten
139
μg
D-vitamin
0.314
μg
D3 cholecalciferol
0.314
μg
E-vitamin
0.803
aTE
alfa-tokoferol
0.803
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
2.43
NE
niacin
0.101
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.055
mg
Pantothensyre
0.27
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
13
μg
B12-vitamin
0.22
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
573
mg
Kalium, K
119
mg
Calcium, Ca
200
mg
Magnesium, Mg
6
mg
Phosphor, P
160
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
0.54
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.035
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
3.5
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Lactose
2.12
g
Sukkerarter, ialt
2.12
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.07
g
C6:0
0.685
g
C8:0
0.447
g
C10:0
0.982
g
C12:0
1.22
g
C14:0
3.48
g
C16:0
9.32
g
C18:0
3.19
g
C14:1, n-5
0.447
g
C16:1, n-7
0.685
g
C18:1, n-9
7
g
C20:1, n-11
0.357
g
C18:2, n-6
0.655
g
C18:3, n-3
0.238
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
20.4
g
Sum monoumættede
8.48
g
Sum polyumættede
0.893
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.238
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.655
g
Transfedtsyrer, total
1.37
g
Cholesterol
Cholesterol
104
mg
Aminosyrer
Isoleucin
560
mg
Leucin
940
mg
Lysin
820
mg
Methionin
290
mg
Cystin
37
mg
Phenylalanin
530
mg
Tyrosin
560
mg
Threonin
350
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
690
mg
Arginin
320
mg
Histidin
290
mg
Alanin
320
mg
Asparaginsyre
720
mg
Glutaminsyre
2000
mg
Glycin
210
mg
Prolin
1100
mg
Serin
580
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0368