Kogt oksebryst - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Pålægsvarer

Kogt oksebryst

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total29.8 %
   Fedt, total70.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1175kJ
Protein, total21g
   total-N3.4g
Fedt, total22.1g
   mættede fedtsyrer9.1g
   monoumætt. fedtsyrer10.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske3.4g
Vand55.5g

Vitaminer
A-vitamin42RE
   Retinol42μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.9μg
E-vitamin0.9aTE
   alfa-tokoferol0.9mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.032mg
B2-vitamin, riboflavin0.138mg
Niacin9NE
   niacin5mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.32mg
Pantothensyre0.47mg
Biotin0μg
Folat6.86μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na571mg
Kalium, K130mg
Calcium, Ca4.82mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P267mg
Jern, Fe2.04mg
Kobber, Cu0.088mg
Zink, Zn3.1mg
Jod, I1.2μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se6.5μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.647g
C15:00.121g
C16:05.44g
C17:00.243g
C18:02.63g
C14:1, n-50.303g
C16:1, n-71.27g
C18:1, n-98.49g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.404g
C18:3, n-30.263g
C20:4, n-60.203g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede9.08g
Sum monoumættede10.3g
Sum polyumættede0.87g
Sum n-3 fedtsyrer0.263g
Sum n-6 fedtsyrer0.607g
Transfedtsyrer, total0.04g

Cholesterol
Cholesterol78mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1600mg
Lysin1700mg
Methionin500mg
Cystin150mg
Phenylalanin810mg
Tyrosin670mg
Threonin870mg
Tryptofan240mg
Valin1100mg
Arginin1200mg
Histidin710mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre3000mg
Glycin1100mg
Prolin940mg
Serin840mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0551