Kogt oksebryst - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Pålægsvarer
Kogt oksebryst
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.8 %
Fedt, total
70.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1175
kJ
Protein, total
21
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
22.1
g
mættede fedtsyrer
9.1
g
monoumætt. fedtsyrer
10.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.4
g
Vand
55.5
g
Vitaminer
A-vitamin
42
RE
Retinol
42
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.9
μg
E-vitamin
0.9
aTE
alfa-tokoferol
0.9
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.032
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.138
mg
Niacin
9
NE
niacin
5
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.32
mg
Pantothensyre
0.47
mg
Biotin
0
μg
Folat
6.86
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
571
mg
Kalium, K
130
mg
Calcium, Ca
4.82
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
267
mg
Jern, Fe
2.04
mg
Kobber, Cu
0.088
mg
Zink, Zn
3.1
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.647
g
C15:0
0.121
g
C16:0
5.44
g
C17:0
0.243
g
C18:0
2.63
g
C14:1, n-5
0.303
g
C16:1, n-7
1.27
g
C18:1, n-9
8.49
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.404
g
C18:3, n-3
0.263
g
C20:4, n-6
0.203
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
9.08
g
Sum monoumættede
10.3
g
Sum polyumættede
0.87
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.263
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.607
g
Transfedtsyrer, total
0.04
g
Cholesterol
Cholesterol
78
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
500
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
810
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
870
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
710
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
3000
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
940
mg
Serin
840
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0551