Krabbe, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Skaldyr
Krabbe, kogt
Cancer pagurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
62.4 %
Fedt, total
36.1 %
Kulhydrat, total
1.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 84%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
543
kJ
Protein, total
20.1
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
5.2
g
mættede fedtsyrer
0.7
g
monoumætt. fedtsyrer
1.1
g
polyumætt. fedtsyrer
1.7
g
Kulhydrat, total
0.5
g
kulhydrat, tilgængelig
0.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
72.5
g
Vitaminer
A-vitamin
650
RE
Retinol
650
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
2.4
aTE
alfa-tokoferol
2.4
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.1
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
6.33
NE
niacin
2.5
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.3
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
0
μg
Folat
20
μg
B12-vitamin
10
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
370
mg
Kalium, K
270
mg
Calcium, Ca
29
mg
Magnesium, Mg
48
mg
Phosphor, P
350
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
4.8
mg
Zink, Zn
5.5
mg
Jod, I
130
μg
Mangan, Mn
0.03
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0.5
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.058
g
C15:0
0.029
g
C16:0
0.379
g
C17:0
0.049
g
C18:0
0.177
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.206
g
C18:1, n-9
0.618
g
C20:1, n-11
0.145
g
C22:1, n-9
0.161
g
C18:2, n-6
0.132
g
C18:3, n-3
0.19
g
C20:4, n-6
0.024
g
C20:5, n-3
0.887
g
C22:5, n-3
0.058
g
C22:6, n-3
0.421
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.693
g
Sum monoumættede
1.13
g
Sum polyumættede
1.71
g
Sum n-3 fedtsyrer
1.56
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.156
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
78
mg
Aminosyrer
Isoleucin
930
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
580
mg
Cystin
260
mg
Phenylalanin
800
mg
Tyrosin
740
mg
Threonin
930
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
970
mg
Arginin
1700
mg
Histidin
390
mg
Alanin
1400
mg
Asparaginsyre
2200
mg
Glutaminsyre
3200
mg
Glycin
1300
mg
Prolin
870
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0128