Sild, høstsild, fedsild, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Sild, høstsild, fedsild, rå
Clupea harengus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
31.2 %
Fedt, total
68.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 35%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1031
kJ
Protein, total
19.3
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
19
g
mættede fedtsyrer
4.6
g
monoumætt. fedtsyrer
6.3
g
polyumætt. fedtsyrer
6.6
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
60.3
g
Vitaminer
A-vitamin
45
RE
Retinol
45
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
8.3
μg
D3 cholecalciferol
8.3
μg
E-vitamin
1.8
aTE
alfa-tokoferol
1.8
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
7.83
NE
niacin
4.5
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.366
mg
Pantothensyre
0.97
mg
Biotin
10
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
5.2
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
47
mg
Kalium, K
317
mg
Calcium, Ca
50
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
320
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.077
mg
Zink, Zn
0.85
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
32.3
μg
Nikkel, Ni
11
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C12:0
0.027
g
C14:0
1.82
g
C15:0
0.168
g
C16:0
2.25
g
C18:0
0.322
g
C16:1, n-7
1.12
g
C18:1, n-9
1.68
g
C20:1, n-11
1.54
g
C22:1, n-9
1.96
g
C18:2, n-6
0.491
g
C20:5, n-3
2.8
g
C22:5, n-3
0.77
g
C22:6, n-3
2.52
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.59
g
Sum monoumættede
6.31
g
Sum polyumættede
6.59
g
Sum n-3 fedtsyrer
6.09
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.491
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
930
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
590
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
740
mg
Tyrosin
650
mg
Threonin
870
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
560
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
960
mg
Prolin
710
mg
Serin
830
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1124