Hytteost, 20+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød surmælksost
Hytteost, 20+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
47.3 %
Fedt, total
46.8 %
Kulhydrat, total
5.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
433
kJ
Protein, total
12.2
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
5.4
g
mættede fedtsyrer
3.5
g
monoumætt. fedtsyrer
1.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
1.5
g
kulhydrat, tilgængelig
1.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
79.7
g
Vitaminer
A-vitamin
47.9
RE
Retinol
45.9
μg
ß-caroten
23.8
μg
D-vitamin
0.11
μg
D3 cholecalciferol
0.11
μg
E-vitamin
0.138
aTE
alfa-tokoferol
0.138
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
2.96
NE
niacin
0.126
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.067
mg
Pantothensyre
0.213
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
2.8
μg
B12-vitamin
0.62
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
310
mg
Kalium, K
84
mg
Calcium, Ca
220
mg
Magnesium, Mg
5
mg
Phosphor, P
220
mg
Jern, Fe
0.11
mg
Kobber, Cu
0.034
mg
Zink, Zn
0.37
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.026
mg
Chrom, Cr
0.1
μg
Selen, Se
4
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
Lactose
1
g
Sukkerarter, ialt
1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.184
g
C6:0
0.117
g
C8:0
0.077
g
C10:0
0.168
g
C12:0
0.209
g
C14:0
0.597
g
C16:0
1.6
g
C18:0
0.546
g
C14:1, n-5
0.077
g
C16:1, n-7
0.117
g
C18:1, n-9
1.2
g
C20:1, n-11
0.061
g
C18:2, n-6
0.112
g
C18:3, n-3
0.041
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.5
g
Sum monoumættede
1.45
g
Sum polyumættede
0.153
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.041
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.112
g
Transfedtsyrer, total
0.235
g
Cholesterol
Cholesterol
18
mg
Aminosyrer
Isoleucin
670
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
980
mg
Methionin
340
mg
Cystin
44
mg
Phenylalanin
630
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
420
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
820
mg
Arginin
380
mg
Histidin
340
mg
Alanin
380
mg
Asparaginsyre
860
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
250
mg
Prolin
1300
mg
Serin
690
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0260