Hytteost, 20+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Ost og osteprodukter » Blød surmælksost

Hytteost, 20+

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total47.3 %
   Fedt, total46.8 %
   Kulhydrat, total5.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi433kJ
Protein, total12.2g
   total-N1.9g
Fedt, total5.4g
   mættede fedtsyrer3.5g
   monoumætt. fedtsyrer1.5g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total1.5g
   kulhydrat, tilgængelig1.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.4g
Vand79.7g

Vitaminer
A-vitamin47.9RE
   Retinol45.9μg
   ß-caroten23.8μg
D-vitamin0.11μg
   D3 cholecalciferol0.11μg
E-vitamin0.138aTE
   alfa-tokoferol0.138mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.045mg
B2-vitamin, riboflavin0.3mg
Niacin2.96NE
   niacin0.126mg
   tryptofans bidrag2.83mg
B6-vitamin0.067mg
Pantothensyre0.213mg
Biotin1.5μg
Folat2.8μg
B12-vitamin0.62μg
C-vitamin1mg

Mineraler
Natrium, Na310mg
Kalium, K84mg
Calcium, Ca220mg
Magnesium, Mg5mg
Phosphor, P220mg
Jern, Fe0.11mg
Kobber, Cu0.034mg
Zink, Zn0.37mg
Jod, I13.8μg
Mangan, Mn0.026mg
Chrom, Cr0.1μg
Selen, Se4μg
Nikkel, Ni2μg

Kulhydrater
Lactose1g
Sukkerarter, ialt1g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.184g
C6:00.117g
C8:00.077g
C10:00.168g
C12:00.209g
C14:00.597g
C16:01.6g
C18:00.546g
C14:1, n-50.077g
C16:1, n-70.117g
C18:1, n-91.2g
C20:1, n-110.061g
C18:2, n-60.112g
C18:3, n-30.041g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.5g
Sum monoumættede1.45g
Sum polyumættede0.153g
Sum n-3 fedtsyrer0.041g
Sum n-6 fedtsyrer0.112g
Transfedtsyrer, total0.235g

Cholesterol
Cholesterol18mg

Aminosyrer
Isoleucin670mg
Leucin1100mg
Lysin980mg
Methionin340mg
Cystin44mg
Phenylalanin630mg
Tyrosin670mg
Threonin420mg
Tryptofan170mg
Valin820mg
Arginin380mg
Histidin340mg
Alanin380mg
Asparaginsyre860mg
Glutaminsyre2400mg
Glycin250mg
Prolin1300mg
Serin690mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0260