Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Margariner
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.5 %
Fedt, total
99 %
Kulhydrat, total
0.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1543
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
41.3
g
mættede fedtsyrer
8.5
g
monoumætt. fedtsyrer
12.7
g
polyumætt. fedtsyrer
17.3
g
Kulhydrat, total
0.4
g
kulhydrat, tilgængelig
0.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.6
g
Vand
56.5
g
Vitaminer
A-vitamin
810
RE
Retinol
780
μg
ß-caroten
360
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
13
aTE
alfa-tokoferol
13
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.025
mg
Niacin
0.137
NE
niacin
0.02
mg
tryptofans bidrag
0.117
mg
B6-vitamin
0.003
mg
Pantothensyre
0.051
mg
Biotin
0
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.07
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
747
mg
Kalium, K
16
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
0.3
mg
Phosphor, P
16
mg
Jern, Fe
0.085
mg
Kobber, Cu
0
mg
Zink, Zn
0.047
mg
Jod, I
1.5
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
9.4
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
2.9
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.397
g
C14:0
0.198
g
C16:0
5.46
g
C18:0
2.38
g
C20:0
0
g
C22:0
0.099
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
10.4
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
16.5
g
C18:3, n-3
0.793
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.298
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.53
g
Sum monoumættede
12.7
g
Sum polyumættede
17.3
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.793
g
Sum n-6 fedtsyrer
16.5
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
31
mg
Leucin
50
mg
Lysin
40
mg
Methionin
13
mg
Cystin
5
mg
Phenylalanin
25
mg
Tyrosin
25
mg
Threonin
23
mg
Tryptofan
7
mg
Valin
35
mg
Arginin
18
mg
Histidin
14
mg
Alanin
18
mg
Asparaginsyre
39
mg
Glutaminsyre
110
mg
Glycin
11
mg
Prolin
49
mg
Serin
28
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1249