Kvark, 45+, med vanille - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød surmælksost
Kvark, 45+, med vanille
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.2 %
Fedt, total
68.8 %
Kulhydrat, total
15 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
813
kJ
Protein, total
7.9
g
total-N
1.2
g
Fedt, total
15
g
mættede fedtsyrer
9.7
g
monoumætt. fedtsyrer
4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
7.3
g
kulhydrat, tilgængelig
7.3
g
tilsat sukker
4.1
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.8
g
Vand
67
g
Vitaminer
A-vitamin
133
RE
Retinol
128
μg
ß-caroten
66
μg
D-vitamin
0.183
μg
D3 cholecalciferol
0.183
μg
E-vitamin
0.383
aTE
alfa-tokoferol
0.383
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
2.03
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.06
mg
Pantothensyre
0.213
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
27
μg
B12-vitamin
0.62
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
98
mg
Kalium, K
78
mg
Calcium, Ca
230
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
190
mg
Jern, Fe
0.13
mg
Kobber, Cu
0.026
mg
Zink, Zn
0.55
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
0.15
μg
Selen, Se
3
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Lactose
3.2
g
Maltose
0
g
Saccharose
4.1
g
Sukkerarter, ialt
7.3
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.51
g
C6:0
0.326
g
C8:0
0.213
g
C10:0
0.468
g
C12:0
0.581
g
C14:0
1.66
g
C16:0
4.44
g
C18:0
1.52
g
C14:1, n-5
0.213
g
C16:1, n-7
0.326
g
C18:1, n-9
3.33
g
C20:1, n-11
0.17
g
C18:2, n-6
0.312
g
C18:3, n-3
0.113
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
9.71
g
Sum monoumættede
4.04
g
Sum polyumættede
0.425
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.113
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.312
g
Transfedtsyrer, total
0.652
g
Cholesterol
Cholesterol
50
mg
Aminosyrer
Isoleucin
430
mg
Leucin
730
mg
Lysin
630
mg
Methionin
220
mg
Cystin
28
mg
Phenylalanin
410
mg
Tyrosin
430
mg
Threonin
270
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
530
mg
Arginin
250
mg
Histidin
220
mg
Alanin
250
mg
Asparaginsyre
560
mg
Glutaminsyre
1500
mg
Glycin
160
mg
Prolin
830
mg
Serin
450
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0867