Ost, fast, 40+, alle typer - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Ost, fast, 40+, alle typer
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
33.1 %
Fedt, total
65.1 %
Kulhydrat, total
1.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1297
kJ
Protein, total
25.7
g
total-N
4
g
Fedt, total
22.6
g
mættede fedtsyrer
14.6
g
monoumætt. fedtsyrer
6.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
1.4
g
kulhydrat, tilgængelig
1.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.1
g
Vand
47.2
g
Vitaminer
A-vitamin
200
RE
Retinol
192
μg
ß-caroten
99.4
μg
D-vitamin
0.232
μg
D3 cholecalciferol
0.232
μg
E-vitamin
0.576
aTE
alfa-tokoferol
0.576
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
5.93
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.83
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.6
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
723
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
960
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
500
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8.7
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.769
g
C6:0
0.491
g
C8:0
0.32
g
C10:0
0.705
g
C12:0
0.876
g
C14:0
2.5
g
C16:0
6.69
g
C18:0
2.29
g
C14:1, n-5
0.32
g
C16:1, n-7
0.491
g
C18:1, n-9
5.02
g
C20:1, n-11
0.256
g
C18:2, n-6
0.47
g
C18:3, n-3
0.171
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
14.6
g
Sum monoumættede
6.09
g
Sum polyumættede
0.641
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.171
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.47
g
Transfedtsyrer, total
0.982
g
Cholesterol
Cholesterol
75
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1400
mg
Leucin
2400
mg
Lysin
2100
mg
Methionin
730
mg
Cystin
93
mg
Phenylalanin
1300
mg
Tyrosin
1400
mg
Threonin
890
mg
Tryptofan
350
mg
Valin
1700
mg
Arginin
810
mg
Histidin
730
mg
Alanin
810
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
5000
mg
Glycin
520
mg
Prolin
2700
mg
Serin
1500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0257