Danablu 60+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Halvfast løbeost
Danablu 60+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.8 %
Fedt, total
82.2 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1633
kJ
Protein, total
16.5
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
36.1
g
mættede fedtsyrer
23.4
g
monoumætt. fedtsyrer
9.7
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.5
g
Vand
41.9
g
Vitaminer
A-vitamin
320
RE
Retinol
307
μg
ß-caroten
159
μg
D-vitamin
0.344
μg
D3 cholecalciferol
0.344
μg
E-vitamin
0.921
aTE
alfa-tokoferol
0.921
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.5
mg
Niacin
4.83
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.23
mg
Pantothensyre
1.73
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
36
μg
B12-vitamin
1.23
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
696
mg
Kalium, K
96.7
mg
Calcium, Ca
720
mg
Magnesium, Mg
23
mg
Phosphor, P
400
mg
Jern, Fe
0.14
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
5.1
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.035
mg
Chrom, Cr
0.28
μg
Selen, Se
5.5
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Lactose
0.12
g
Sukkerarter, ialt
0.12
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.23
g
C6:0
0.785
g
C8:0
0.512
g
C10:0
1.13
g
C12:0
1.4
g
C14:0
3.99
g
C16:0
10.7
g
C18:0
3.65
g
C14:1, n-5
0.512
g
C16:1, n-7
0.785
g
C18:1, n-9
8.02
g
C20:1, n-11
0.409
g
C18:2, n-6
0.751
g
C18:3, n-3
0.273
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
23.4
g
Sum monoumættede
9.72
g
Sum polyumættede
1.02
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.273
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.751
g
Transfedtsyrer, total
1.57
g
Cholesterol
Cholesterol
119
mg
Aminosyrer
Isoleucin
910
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1300
mg
Methionin
470
mg
Cystin
59
mg
Phenylalanin
850
mg
Tyrosin
910
mg
Threonin
570
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1100
mg
Arginin
520
mg
Histidin
470
mg
Alanin
520
mg
Asparaginsyre
1200
mg
Glutaminsyre
3200
mg
Glycin
340
mg
Prolin
1700
mg
Serin
930
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0755