Mycella, 50+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Halvfast løbeost
Mycella, 50+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.3 %
Fedt, total
74.9 %
Kulhydrat, total
0.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1482
kJ
Protein, total
21.6
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
29.8
g
mættede fedtsyrer
19.3
g
monoumætt. fedtsyrer
8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0.7
g
kulhydrat, tilgængelig
0.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4
g
Vand
43.6
g
Vitaminer
A-vitamin
264
RE
Retinol
253
μg
ß-caroten
131
μg
D-vitamin
0.291
μg
D3 cholecalciferol
0.291
μg
E-vitamin
0.76
aTE
alfa-tokoferol
0.76
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.5
mg
Niacin
6
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
5
mg
B6-vitamin
0.23
mg
Pantothensyre
1.73
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
36
μg
B12-vitamin
1.23
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1234
mg
Kalium, K
96.7
mg
Calcium, Ca
540
mg
Magnesium, Mg
23
mg
Phosphor, P
360
mg
Jern, Fe
0.14
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
5.1
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.035
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
7.5
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Lactose
0.12
g
Sukkerarter, ialt
0.12
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.01
g
C6:0
0.648
g
C8:0
0.422
g
C10:0
0.929
g
C12:0
1.16
g
C14:0
3.3
g
C16:0
8.81
g
C18:0
3.01
g
C14:1, n-5
0.422
g
C16:1, n-7
0.648
g
C18:1, n-9
6.62
g
C20:1, n-11
0.338
g
C18:2, n-6
0.62
g
C18:3, n-3
0.225
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
19.3
g
Sum monoumættede
8.03
g
Sum polyumættede
0.845
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.225
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.62
g
Transfedtsyrer, total
1.3
g
Cholesterol
Cholesterol
98
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1200
mg
Leucin
2000
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
610
mg
Cystin
78
mg
Phenylalanin
1100
mg
Tyrosin
1200
mg
Threonin
750
mg
Tryptofan
300
mg
Valin
1500
mg
Arginin
680
mg
Histidin
610
mg
Alanin
680
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
4200
mg
Glycin
440
mg
Prolin
2300
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0757