Kyllingepølse, pålæg - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Fjerkræprodukter
Kyllingepølse, pålæg
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
26.4 %
Fedt, total
69.2 %
Kulhydrat, total
4.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
806
kJ
Protein, total
12.8
g
total-N
2
g
Fedt, total
15
g
mættede fedtsyrer
3.3
g
monoumætt. fedtsyrer
6.2
g
polyumætt. fedtsyrer
3.5
g
Kulhydrat, total
2.1
g
kulhydrat, tilgængelig
1.9
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
3.2
g
Vand
66.9
g
Vitaminer
A-vitamin
52
RE
Retinol
52
μg
D-vitamin
0
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
E-vitamin
0.71
aTE
alfa-tokoferol
0.71
mg
B1-vitamin, thiamin
0.079
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
6.57
NE
niacin
4.9
mg
tryptofans bidrag
1.67
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
1.08
mg
Biotin
9
μg
Folat
23
μg
B12-vitamin
0.99
μg
C-vitamin
23.3
mg
L-ascorbinsyre
23.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
999
mg
Kalium, K
223
mg
Calcium, Ca
55.9
mg
Magnesium, Mg
18.2
mg
Phosphor, P
229
mg
Jern, Fe
1.82
mg
Kobber, Cu
0.04
mg
Zink, Zn
1.1
mg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
10.5
μg
Selen, Se
9.82
μg
Nikkel, Ni
3.8
μg
Kulhydrater
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.086
g
C16:0
2.39
g
C18:0
0.81
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.4
g
C18:1, n-9
5.7
g
C20:1, n-11
0.075
g
C18:2, n-6
3
g
C18:3, n-3
0.5
g
C20:4, n-6
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.26
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.29
g
Sum monoumættede
6.17
g
Sum polyumættede
3.5
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.5
g
Sum n-6 fedtsyrer
3
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
104
mg
Aminosyrer
Tryptofan
100
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1452