Kyllingepølse, pålæg - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fjerkræ og fjerkræprodukter » Fjerkræprodukter

Kyllingepølse, pålæg

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total26.4 %
   Fedt, total69.2 %
   Kulhydrat, total4.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi806kJ
Protein, total12.8g
   total-N2g
Fedt, total15g
   mættede fedtsyrer3.3g
   monoumætt. fedtsyrer6.2g
   polyumætt. fedtsyrer3.5g
Kulhydrat, total2.1g
   kulhydrat, tilgængelig1.9g
   kostfibre0.2g
Alkohol0g
Aske3.2g
Vand66.9g

Vitaminer
A-vitamin52RE
   Retinol52μg
D-vitamin0μg
   D3 cholecalciferol0μg
E-vitamin0.71aTE
   alfa-tokoferol0.71mg
B1-vitamin, thiamin0.079mg
B2-vitamin, riboflavin0.17mg
Niacin6.57NE
   niacin4.9mg
   tryptofans bidrag1.67mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre1.08mg
Biotin9μg
Folat23μg
B12-vitamin0.99μg
C-vitamin23.3mg
   L-ascorbinsyre23.3mg

Mineraler
Natrium, Na999mg
Kalium, K223mg
Calcium, Ca55.9mg
Magnesium, Mg18.2mg
Phosphor, P229mg
Jern, Fe1.82mg
Kobber, Cu0.04mg
Zink, Zn1.1mg
Mangan, Mn0.04mg
Chrom, Cr10.5μg
Selen, Se9.82μg
Nikkel, Ni3.8μg

Kulhydrater
C10:00g
C12:00g
C14:00.086g
C16:02.39g
C18:00.81g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.4g
C18:1, n-95.7g
C20:1, n-110.075g
C18:2, n-63g
C18:3, n-30.5g
C20:4, n-60g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0.26g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.29g
Sum monoumættede6.17g
Sum polyumættede3.5g
Sum n-3 fedtsyrer0.5g
Sum n-6 fedtsyrer3g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol104mg

Aminosyrer
Tryptofan100mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1452