Ål, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Ål, røget
Anguilla anguilla
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
23.8 %
Fedt, total
76.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1358
kJ
Protein, total
19.4
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
27.8
g
mættede fedtsyrer
7.6
g
monoumætt. fedtsyrer
12.2
g
polyumætt. fedtsyrer
5.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.4
g
Vand
50.2
g
Vitaminer
A-vitamin
1800
RE
Retinol
1800
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
5
μg
E-vitamin
7.5
aTE
alfa-tokoferol
7.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.31
mg
Niacin
6.63
NE
niacin
3.8
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.141
mg
Folat
14
μg
B12-vitamin
5.8
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
652
mg
Kalium, K
226
mg
Calcium, Ca
55
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
250
mg
Jern, Fe
0.65
mg
Kobber, Cu
0.09
mg
Zink, Zn
2.6
mg
Jod, I
25
μg
Mangan, Mn
0.03
mg
Chrom, Cr
1.2
μg
Selen, Se
26.3
μg
Nikkel, Ni
0.17
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
1.52
g
C16:0
5.36
g
C18:0
0.892
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
2.32
g
C18:1, n-9
7.85
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
1.34
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0.803
g
C24:1, n-9
0.179
g
C18:2, n-6
0.892
g
C18:3, n-3
0.357
g
C18:4, n-3
0.268
g
C20:5, n-3
1.16
g
C22:5, n-3
0.624
g
C22:6, n-3
1.96
g
Andre fedtsyrer
0.714
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.77
g
Sum monoumættede
12.5
g
Sum polyumættede
5.35
g
Sum n-3 fedtsyrer
4.28
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.873
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
108
mg
Aminosyrer
Isoleucin
960
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
560
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
810
mg
Tyrosin
680
mg
Threonin
870
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
780
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
840
mg
Serin
840
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0354