Ørred, regnbue-, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Ferskvandsfisk
Ørred, regnbue-, rå
Oncorhynchus mykiss (Salmo irideus)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
55.1 %
Fedt, total
44.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
561
kJ
Protein, total
18.4
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
6.7
g
mættede fedtsyrer
1.5
g
monoumætt. fedtsyrer
2.4
g
polyumætt. fedtsyrer
2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
74.3
g
Vitaminer
A-vitamin
18
RE
Retinol
18
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
13
μg
D3 cholecalciferol
13
μg
E-vitamin
1.6
aTE
alfa-tokoferol
1.6
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.1
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
11.5
NE
niacin
5.2
mg
tryptofans bidrag
6.3
mg
B6-vitamin
0.69
mg
Folat
22
μg
B12-vitamin
3
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
52
mg
Kalium, K
420
mg
Calcium, Ca
127
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
260
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.05
mg
Zink, Zn
0.48
mg
Jod, I
5.3
μg
Mangan, Mn
0.02
mg
Chrom, Cr
0.46
μg
Selen, Se
16.9
μg
Nikkel, Ni
0.9
μg
Kulhydrater
Lactose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.365
g
C16:0
0.979
g
C18:0
0.14
g
C16:1, n-7
0.407
g
C18:1, n-9
0.851
g
C18:1, n-7
0.128
g
C20:1, n-11
0.505
g
C22:1, n-11
0.475
g
C24:1, n-9
0.055
g
C18:2, n-6
0.255
g
C18:3, n-3
0.073
g
C18:4, n-3
0.128
g
C20:5, n-3
0.322
g
C22:5, n-3
0.079
g
C22:6, n-3
1.16
g
Andre fedtsyrer
0.182
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.48
g
Sum monoumættede
2.42
g
Sum polyumættede
2.01
g
Sum n-3 fedtsyrer
1.76
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.255
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
57
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0886