Makrel, filet, naturel, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Makrel, filet, naturel, konserves
Scomber scombrus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
35.1 %
Fedt, total
64.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
943
kJ
Protein, total
19.8
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
16.4
g
mættede fedtsyrer
3.6
g
monoumætt. fedtsyrer
6.5
g
polyumætt. fedtsyrer
4.6
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.6
g
Vand
62.3
g
Vitaminer
A-vitamin
22.3
RE
Retinol
22.3
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
2.71
μg
D3 cholecalciferol
2.71
μg
E-vitamin
0.9
aTE
alfa-tokoferol
0.9
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
10.1
NE
niacin
6.6
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.25
mg
Pantothensyre
0.85
mg
Biotin
7
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
7.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
590
mg
Kalium, K
256
mg
Calcium, Ca
15
mg
Magnesium, Mg
24
mg
Phosphor, P
220
mg
Jern, Fe
1.1
mg
Kobber, Cu
0.11
mg
Zink, Zn
1.6
mg
Jod, I
21.9
μg
Chrom, Cr
0.684
μg
Selen, Se
31.9
μg
Nikkel, Ni
0.423
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
1.18
g
C16:0
2.11
g
C18:0
0.319
g
C16:1, n-7
0.607
g
C18:1, n-9
1.73
g
C18:1, n-7
0.273
g
C20:1, n-11
1.46
g
C22:1, n-11
2.22
g
C24:1, n-9
0.228
g
C18:2, n-6
0.258
g
C18:3, n-3
0.228
g
C18:4, n-3
0.743
g
C20:5, n-3
0.941
g
C22:5, n-3
0.152
g
C22:6, n-3
2.25
g
Andre fedtsyrer
0.501
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.61
g
Sum monoumættede
6.51
g
Sum polyumættede
4.57
g
Sum n-3 fedtsyrer
4.31
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.258
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
80
mg
Aminosyrer
Isoleucin
950
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
540
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
790
mg
Tyrosin
760
mg
Threonin
890
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1200
mg
Arginin
980
mg
Histidin
980
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2200
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
730
mg
Serin
850
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0176