Oksekød, tværreb, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, tværreb, råt

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total19.9 %
   Fedt, total80.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1388kJ
Protein, total16.6g
   total-N2.7g
Fedt, total29.9g
   mættede fedtsyrer12.6g
   monoumætt. fedtsyrer14.3g
   polyumætt. fedtsyrer1.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand53.8g

Vitaminer
A-vitamin37RE
   Retinol37μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.9μg
E-vitamin0.901aTE
   alfa-tokoferol0.901mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.031mg
B2-vitamin, riboflavin0.14mg
Niacin7.97NE
   niacin4.8mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.37mg
Pantothensyre0.48mg
Biotin0μg
Folat4μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na70mg
Kalium, K250mg
Calcium, Ca4mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe1.6mg
Kobber, Cu0.055mg
Zink, Zn3.8mg
Jod, I1.2μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se6.5μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.899g
C15:00.169g
C16:07.56g
C17:00.337g
C18:03.65g
C14:1, n-50.422g
C16:1, n-71.77g
C18:1, n-911.8g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.562g
C18:3, n-30.365g
C20:4, n-60.281g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede12.6g
Sum monoumættede14.3g
Sum polyumættede1.21g
Sum n-3 fedtsyrer0.365g
Sum n-6 fedtsyrer0.843g
Transfedtsyrer, total0.843g

Cholesterol
Cholesterol74mg

Aminosyrer
Isoleucin800mg
Leucin1200mg
Lysin1400mg
Methionin400mg
Cystin120mg
Phenylalanin640mg
Tyrosin530mg
Threonin690mg
Tryptofan190mg
Valin850mg
Arginin980mg
Histidin560mg
Alanin960mg
Asparaginsyre1500mg
Glutaminsyre2300mg
Glycin900mg
Prolin740mg
Serin660mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0439