Oksekød, tværreb, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tværreb, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
19.9 %
Fedt, total
80.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1388
kJ
Protein, total
16.6
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
29.9
g
mættede fedtsyrer
12.6
g
monoumætt. fedtsyrer
14.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
53.8
g
Vitaminer
A-vitamin
37
RE
Retinol
37
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.9
μg
E-vitamin
0.901
aTE
alfa-tokoferol
0.901
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.031
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.14
mg
Niacin
7.97
NE
niacin
4.8
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.37
mg
Pantothensyre
0.48
mg
Biotin
0
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
70
mg
Kalium, K
250
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.055
mg
Zink, Zn
3.8
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.899
g
C15:0
0.169
g
C16:0
7.56
g
C17:0
0.337
g
C18:0
3.65
g
C14:1, n-5
0.422
g
C16:1, n-7
1.77
g
C18:1, n-9
11.8
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.562
g
C18:3, n-3
0.365
g
C20:4, n-6
0.281
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.6
g
Sum monoumættede
14.3
g
Sum polyumættede
1.21
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.365
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.843
g
Transfedtsyrer, total
0.843
g
Cholesterol
Cholesterol
74
mg
Aminosyrer
Isoleucin
800
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
400
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
640
mg
Tyrosin
530
mg
Threonin
690
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
850
mg
Arginin
980
mg
Histidin
560
mg
Alanin
960
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
900
mg
Prolin
740
mg
Serin
660
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0439