Lammekød, kølle, uspec., rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Fåre- og lammekød
Lammekød, kølle, uspec., rå
Ovis aries
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
47.9 %
Fedt, total
52.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 29%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
704
kJ
Protein, total
20.1
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
9.8
g
mættede fedtsyrer
4.5
g
monoumætt. fedtsyrer
3.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
69.1
g
Vitaminer
A-vitamin
45
RE
Retinol
45
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.4
μg
E-vitamin
0.7
aTE
alfa-tokoferol
0.7
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.18
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
7.47
NE
niacin
4.3
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.55
mg
Biotin
1
μg
Folat
1.4
μg
B12-vitamin
1.2
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
66
mg
Kalium, K
218
mg
Calcium, Ca
12.8
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
208
mg
Jern, Fe
1.5
mg
Kobber, Cu
0.122
mg
Zink, Zn
3.42
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
8.1
μg
Selen, Se
1.4
μg
Nikkel, Ni
2.14
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.608
g
C16:0
2.23
g
C18:0
1.62
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.203
g
C18:1, n-9
3.45
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.405
g
C18:3, n-3
0.203
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.46
g
Sum monoumættede
3.65
g
Sum polyumættede
0.811
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.203
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.405
g
Transfedtsyrer, total
0.624
g
Cholesterol
Cholesterol
75
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
520
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
800
mg
Tyrosin
800
mg
Threonin
870
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1400
mg
Histidin
580
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
3000
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
930
mg
Serin
800
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0141