Sardin, i tomat, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Sardin, i tomat, konserves
Clupeidae
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
37.9 %
Fedt, total
62.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
723
kJ
Protein, total
16.4
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
12
g
mættede fedtsyrer
3.5
g
monoumætt. fedtsyrer
2.7
g
polyumætt. fedtsyrer
4.7
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.7
g
Vand
68.3
g
Vitaminer
A-vitamin
18
RE
Retinol
18
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
12
μg
E-vitamin
2.3
aTE
alfa-tokoferol
2.3
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
5.8
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
2.5
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.7
mg
Biotin
4
μg
Folat
16
μg
B12-vitamin
7.8
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
461
mg
Kalium, K
376
mg
Calcium, Ca
400
mg
Magnesium, Mg
37
mg
Phosphor, P
350
mg
Jern, Fe
2.4
mg
Kobber, Cu
0.24
mg
Zink, Zn
2.8
mg
Jod, I
25
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0.5
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.72
g
C16:0
2.28
g
C18:0
0.41
g
C20:0
0.066
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.684
g
C18:1, n-9
1.91
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.08
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0.069
g
C18:2, n-6
1.45
g
C18:3, n-3
0.247
g
C18:4, n-3
0.177
g
C20:5, n-3
1.02
g
C22:5, n-3
0.139
g
C22:6, n-3
1.64
g
Andre fedtsyrer
0.199
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.48
g
Sum monoumættede
2.74
g
Sum polyumættede
4.67
g
Sum n-3 fedtsyrer
3.22
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.45
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
80
mg
Aminosyrer
Isoleucin
790
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
470
mg
Cystin
71
mg
Phenylalanin
630
mg
Tyrosin
630
mg
Threonin
710
mg
Tryptofan
150
mg
Valin
940
mg
Arginin
920
mg
Histidin
550
mg
Alanin
970
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
1900
mg
Glycin
840
mg
Prolin
600
mg
Serin
650
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0241