Fløde 38 %, piskefløde - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Fløde 38 %, piskefløde
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.3 %
Fedt, total
94.1 %
Kulhydrat, total
3.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1496
kJ
Protein, total
2.1
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
38
g
mættede fedtsyrer
24.8
g
monoumætt. fedtsyrer
10.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
3.2
g
kulhydrat, tilgængelig
3.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
57.1
g
Vitaminer
A-vitamin
333
RE
Retinol
319
μg
ß-caroten
168
μg
D-vitamin
0.372
μg
D3 cholecalciferol
0.372
μg
E-vitamin
0.971
aTE
alfa-tokoferol
0.971
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.031
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.158
mg
Niacin
0.553
NE
niacin
0.07
mg
tryptofans bidrag
0.483
mg
B6-vitamin
0.02
mg
Pantothensyre
0.21
mg
Biotin
0.9
μg
Folat
10.8
μg
B12-vitamin
0.44
μg
C-vitamin
0.8
mg
Mineraler
Natrium, Na
28.3
mg
Kalium, K
93
mg
Calcium, Ca
67
mg
Magnesium, Mg
6.85
mg
Phosphor, P
57
mg
Jern, Fe
0.051
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.244
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.004
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.29
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
2.93
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
2.93
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.34
g
C6:0
1.45
g
C8:0
0.723
g
C10:0
1.24
g
C12:0
0.929
g
C14:0
3.82
g
C16:0
11
g
C18:0
4.13
g
C20:0
0.103
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.516
g
C16:1, n-7
0.619
g
C18:1, n-9
8.77
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.31
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.723
g
C18:3, n-3
0.206
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
24.8
g
Sum monoumættede
10.2
g
Sum polyumættede
0.929
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.206
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.723
g
Transfedtsyrer, total
1.66
g
Cholesterol
Cholesterol
126
mg
Aminosyrer
Isoleucin
120
mg
Leucin
200
mg
Lysin
190
mg
Methionin
53
mg
Cystin
16
mg
Phenylalanin
110
mg
Tyrosin
90
mg
Threonin
90
mg
Tryptofan
29
mg
Valin
150
mg
Arginin
73
mg
Histidin
60
mg
Alanin
70
mg
Asparaginsyre
170
mg
Glutaminsyre
420
mg
Glycin
43
mg
Prolin
210
mg
Serin
120
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0166