Laks, gravad - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Laks, gravad
Salmo salar
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
47.6 %
Fedt, total
46.1 %
Kulhydrat, total
6.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
748
kJ
Protein, total
21.2
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
9.2
g
mættede fedtsyrer
1.7
g
monoumætt. fedtsyrer
2.3
g
polyumætt. fedtsyrer
2.5
g
Kulhydrat, total
2.8
g
kulhydrat, tilgængelig
2.8
g
tilsat sukker
2.8
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
5.9
g
Vand
61
g
Vitaminer
A-vitamin
30
RE
Retinol
30
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
30
μg
E-vitamin
1.3
aTE
alfa-tokoferol
1.3
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.2
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
10.7
NE
niacin
7
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1930
mg
Kalium, K
295
mg
Calcium, Ca
26
mg
Phosphor, P
210
mg
Jern, Fe
0.38
mg
Nikkel, Ni
2.29
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
2.8
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.297
g
C16:0
1.19
g
C18:0
0.198
g
C16:1, n-7
0.396
g
C18:1, n-9
1.78
g
C20:1, n-11
0.099
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.297
g
C18:3, n-3
0.198
g
C20:5, n-3
0.495
g
C22:5, n-3
0.198
g
C22:6, n-3
1.29
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.68
g
Sum monoumættede
2.28
g
Sum polyumættede
2.48
g
Sum n-3 fedtsyrer
2.18
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.297
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
70
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
640
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
850
mg
Tyrosin
710
mg
Threonin
950
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1200
mg
Arginin
2400
mg
Histidin
480
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
750
mg
Serin
810
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0898