Samsø, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Samsø, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.9 %
Fedt, total
69.1 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1507
kJ
Protein, total
27
g
total-N
4.2
g
Fedt, total
27.9
g
mættede fedtsyrer
18.1
g
monoumætt. fedtsyrer
7.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.9
g
Vand
41.2
g
Vitaminer
A-vitamin
247
RE
Retinol
237
μg
ß-caroten
123
μg
D-vitamin
0.273
μg
D3 cholecalciferol
0.273
μg
E-vitamin
0.711
aTE
alfa-tokoferol
0.711
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
6.27
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.17
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
556
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
970
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
540
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
9
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.949
g
C6:0
0.606
g
C8:0
0.395
g
C10:0
0.87
g
C12:0
1.08
g
C14:0
3.09
g
C16:0
8.25
g
C18:0
2.82
g
C14:1, n-5
0.395
g
C16:1, n-7
0.606
g
C18:1, n-9
6.2
g
C20:1, n-11
0.316
g
C18:2, n-6
0.58
g
C18:3, n-3
0.211
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
18.1
g
Sum monoumættede
7.51
g
Sum polyumættede
0.791
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.211
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.58
g
Transfedtsyrer, total
1.21
g
Cholesterol
Cholesterol
92
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1500
mg
Leucin
2500
mg
Lysin
2200
mg
Methionin
760
mg
Cystin
97
mg
Phenylalanin
1400
mg
Tyrosin
1500
mg
Threonin
930
mg
Tryptofan
370
mg
Valin
1800
mg
Arginin
850
mg
Histidin
760
mg
Alanin
850
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
5300
mg
Glycin
550
mg
Prolin
2800
mg
Serin
1500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0767